Pharrell på NBA All Stars med alla stars: tre teorier om varför han envisas med den där hatten

Parisa Amiri 11:41 19 Feb 2014

Under vad som för andra primärt var en NBA All Stars-match fick Pharrell chansen att hålla i ett All Stars-medley. Den förevigt unge och skinande - kemisk peeling? - producentmannen rullade upp hela sitt CV, som ju består till hälften av gästningar/samarbeten så sjävklart hängde en hög med läderuppskattande hiphopveteraner på. 

Förutom att Lebron James presenterade Pharrell som "Skateboard P" innebar NBA-sammanhanget att två meter långa män stod och vaggade i periferin, utplacerade strategiskt i par i olika ändar av scenen. Får ni tag på klippet är det värt att se hela mest för det. 

Först ut, Nelly, med Hot in herre. Utan det lilla plåstret under ögat (!). 

Ser ni den lilla läderpåsen på magen? Det är bara början. 

Busta och Diddy kom ut på ett jävla humör för låten som lanserade den tidens hiphopsprit, "Pass The Courvoisier".

VAD är det med framgång, hiphop och behovet att ha på sig lösa byxor helt i läder? Pratar med dig, Diddy. 

Det här är faktiskt bland det bästa jag sett. Snoop har alltså ett reportplakat runt sin mick, och istället för att en kanal står representerad där är den bara helt i guld. 

Till det: lösa slacks, reumatiska knän och den där lilla veven som bara Snoop kommer undan med. 

Det NI inte ser här är att vår producentgullis r u s a r bort mot scenkanten för att hämta det han inte vill avsluta det här numret utan. Det är livsavgörande i den här stunden. Han har planerat hela akten utifrån den här detaljen, att den ska funka. 

Vad hämtar han?

WELL, WELL, WELL.

Vår STELE, KNÖLIGE gamle vän. I ny tappning. Vi har sett hen i brun skrud när det först begav sig på Grammys. Vi har sett hen i grå skrud när den skulle matcha sin husses outfit. Den här dagen blev det ballsy red. 

Nu har jag ett gäng teorier om varför Pharrell håller så hårt i sin nya livspartner. Har ni fler, BRING IT, vad tror ni om dessa, låt mig veta. 

1. ENVIS?

Pharrell har i alla år kommit undan med sin utstyrsel - mannen gifte sig i skotskrutig kostym, dammit - för att vi inte har vågat ifrågasätta hans goda smak. Kanske är det vi andra som ser ut som idioter?

Grammys-hatten markerade ett maktskifte. Internet gav sig hänsynslöst på hans senaste påhitt och Pharrell behövde omvärdera sin situation. Jag backar inte för NÅGON, kom han fram till och bad hattmakaren som säljer en hatt per kvartal att ta fram en i varje färg. Pharrell visar helt enkelt vem som är boss. Gör era memes, gör ert @pharrellshat-twitterkonto, ni skrämmer inte mig. 

Slut på teori 1. 

2. OPPORTUNISTISK?

Kanske åker han på buzzvågen? Han inser vilken uppmärksamhet den där hatten skapar och någon publicist som skriker åt sina assistenter gav honom tipset att vrida ur trasan ordentligt. Det här är ditt ögonblick, sa hon, och hatten är inte SÅ ful. 

Slut på teori 2.

3. KRIS

Futures Move That Dope har han en, förlåt, lam vers om att göra yoga naken med tjejer. Gör Pharrell revolt mot sitt åldrande som bara äger rum på pappret? Det är riktigt svagt, men alla teorier kan inte vara lika bländande i sin träffsäkerhet som de två ovan. 

Slut på teori 3.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri