Destiny's Childs Saturday Night Live-förflutna

Parisa Amiri 13:58 6 Aug 2014

De sista dagarna i Italien semesterlästes Chevy Chase-boken. SNL-forskandet var oundvikligt. Har satt som överlevnadsmål för hösten och vintern att se alla 39 säsonger från början, har begravt mig i Andy Kaufman-info och sett om Jim Carreys "Man on the moon" om honom OCH! Har såklart upptäckt gems jag missat. Pga var 11 år gammal då. 

Ana Gasteyer och Maya Rudolph (ögonen fylls med tårar av tanken på dem) stod för Destiny's Child-parodiserandet på den tiden under namnet Gemini's Twin. Så tacksamt 00-talet måste ha varit för SNL.

Efter år där återkommande sketcher om Gemini's Twin sänts var det dags för Destinys Child att vara musikgäster på programmet (de uppträdde med Emotion! Och Girl!) under den 26:e säsongen, back in 2001, och givetvis deltog de i en sketch. Med Pierce fkn Brosnan. Vet inte riktigt vem han föreställer? Men det hade varit en lyckad Fabio. 

Det är nästan omöjligt att föreställa sig att Beyoncé varit en så pass lättillgänglig artist att hon 1. var musikgäst överhuvudtaget 2. gick med på att delta i en sketch med en Independent Woman-remake som går ut på att driva med henne/dem.

GULD

Förutom Single Ladies-klippet med Justin Timberlake, Andy Samberg och Bobby Moynihan (saknar honom) kommer jag inte på något lika bjussigt från senare år? Var god upplys mig annars.

 

Mer Gemini Twin då, här från 2002 med J Lo som värd och som den tredje nya medlemmen när MTV Cribs besöker deras etta på Manhattan:

Alltid sagt att J Lo är en fantastisk skådespelerska. 

Och här! Med Charlize Theron som den tredje medlemmen hos MTV:s TRL (minns ni!) och där Jimmy Fallon spelar Carson Daly:

Spoofen på Destiny's Childs "Say my name"-video, komplett med helröda rummet, glansiga fodral i plast, rymdfrisyrer, läppenna, strassdränkta lycrabyxor, magtröjor, pannband - en ren utopi. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri