Dagens bästa länk: buttra fåglar

Parisa Amiri 17:36 24 Jan 2014

Vem hade kunnat ana att djuret som i alla år underskattats och utnyttjats som logga till diverse douchiga, amerikanska sportmärken skulle sitta på såna här gåendekvaliteter? Inte jag! Därför blev jag väldigt glad över att upptäcka enastående bloggen Walking Eagles, på notflyingeagles.tumblr.com.

Min gångstil är lite som den hos ett barn som ingen tar hand om. Örnars gångstil är som en butter liten gubbe med för tunn jacka. 

Motvilligt och surdemonstrativt gentemot en annan örn går de mot en riktigt stark vind, typ för att hämta tvätten i tvättstugan som ligger på en gård en bit bort, som örnen tycker att hens livspartner kunde ha gjort just den dagen. Så mycket livsöde i ett gäng stillbilder. 

För mer naturrealism, bli ett med länken som finns både ovan och här.

MER LÄNK! För att det är kul! Superroliga genipersonen Henrik Burman som ligger bakom både fina PSL och en hel del tv-produktioner nöjesguidar hos oss denna vecka. 

Från P3 Gulds stora höjdpunkt (delad plats med mästerliga Seinabo) till att släppa en riktigt fet musikvideo. Linda Piras trippiga video till "Knäpper mina fingrar" premiärar vi här idag, tillsammans med mini-intervju med stjärnan där jag ÄNTLIGEN fick lufta min undran över var jag kan köpa Matriarken-kallingarna vi fick se på galan i helgen. 

Allt UV-smink och lysande nagellack på tänder är det däremot lolgullisen Emma Veronica som ska ha äran för. Intervju med henne om denna prövning här.

Så, nu får ni klara er själva på internet ett tag.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri