Hur man botar en feminist

Nanna Johansson 13:09 13 Nov 2012

VISSTE DU SOM MAN...

... att det mest effektiva botemedlet mot feminism sitter på din egen kropp? Ja, du hörde rätt! Forskning har visat att det enda säkra sättet att frigöra en feminist från hennes ondskefulla världsbild är att låta henne komma i kontakt med det patenterade allroundverktyget kuk™.

HUR GÅR DET TILL?

När en kuk™ penetrerar en feminist tar sig kukens™ icke-feministiska endorfiner in i feministen via slidväggarna.

Där upptas de snabbt av blodomloppet, för att sedan spridas till:

1. Ögonen. Feministen får omedelbart bättre syn och kan kasta sina fula, tjockbågade feministglasögon och embrace:a sin nyfunna snygghet. Vem hade kunnat ana att det dolde sig en fotomodell bakom de där mjälliga gamla flaskbottnarna? (Svar: alla som sett en Hollywood-film.) Med sin nya, förbättrade syn kommer feministen upptäcka att det hon misstog för sexism i samhället i själva verket är manlig välvilja, och att det hon trodde var ett patriarkat egentligen bara är snälla killar som jobbar i grupp!

2. Håret. De icke-feministiska endorfinerna gör att feministens kropp börjar absorbera eventuellt hår på benen och under armarna och förflyttar det till huvudet, där det bygger på den redan existerande flatfrisyren så att långa, svallande My Little Pony-lockar bildas.

Mmm, snyggt! Och sist men inte minst:

3. Hjärnan. Feministens olika feministcenter stängs av och hennes naturliga – och tidigare understimulerade – kvinnlighetscenter aktiveras.

Färdigt!

VAD KAN DU SOM MEDMÄNNISKA GÖRA?

Du kan bidra till botandet av feminister genom att upplysa dem om sambandet mellan kuk™ och icke-feminism. Risken finns ju att de stackars kvinnorna aldrig hört talas om att botemedel finns att tillgå!

Effektiva sätt att sprida detta glädjens bud kan till exempel vara att starta en Facebook-grupp vid namn "Femenister har bara inte fått ligga!!", twittra till kändiskvinnor om att de skulle må bra av ett redigt skjut – eller helt enkelt bara bröla "HARUFÅTTFÖRLITEKUUUK™???" till svårflirtade kvinnor på krogen. Kom ihåg: du gör det för en viktig sak!

Lycka till!

Fler blogginlägg från Nanna Johansson