Feel the same way I do.

Margret Atladottir 14:29 11 Mar 2013

Rodeo-festen i fredags var fantastisk, TACK! Åkte dit i sällskap med Christopher och Sebastian som gör våra tv-inslag från diverse röda mattor (snart kommer deras mellofinalrapport, skriker av längtan!) och hade a blast. Lördags demonstrerade jag och Q, shoppade, gick på ett helt tokigt bra event vid namn Nailbonanza (tack Hannah Arnhög!) på Tjoget där många av mina tjejkompisar var. Vi drack rosa champagne, åt bakelser samt gjorde varandras naglar. Ghazal gjorde mina fina ovan, xtremt nöjd. Sedan hade jag mellokväll hos mig med systrarna Blanco. Vi såg även världens läskigaste film, nämligen denna:

DOLT UNDER YTAN.

FAN VAD LÄSKIG DEN ÄR. SKREK; GRÄT; KUNDE INTE SOVA. All in all: magisk helg. I love my friends.

Fler blogginlägg från Margret Atladottir