P3 Guld #5

Maja Bredberg 12:53 23 Jan 2012

Själva galan. Ja, den hade både sina för- och sina nackdelar, skulle jag vilja säga. Twittrade mina spontana tankar på plats och de kan ni ta del av genom att helt enkelt följa mig på Twitter.

:( Förbehåller mig rätten att inte uttala mig om programledaren då den mannen är avverkad i min mening, but I will say this tho: keffa jävla skämt – vem som än skrev dem. Plump it up med sexism på bästa sändningstid, hur tänkte ni där?

:) Kul med Kapten Röd – ser det som ett friskhetstecken i branschen att en musikakt med så lite resurser kan kamma hem två så prestigefyllda priser. Det är fan med hopp om framtiden, mina vänner, som jag skriver detta. Plus att man alltid måste ta tillvara på och vara glad åt alla tillfällen då det uppstår en stick it to the man-situation av detta slag. Musikjournalister och förståsigpåare tar livet av sig bara för att kunna vända sig i sina gravar. Good for you töntar. Jag går fan loco på yrkesmän som anser sin musiksmak vara bättre, finare och mer sofistikerad än någon annans. Vänligen försök göra detta till er insikt: ni må besitta en liten makt på några kultursidor - men use it wisely och med respekt för att andra inte delar er uppfattning. Inte på grund av okunskap, inte på grund av brist på utbildning, utan för att de helt enkelt inte känner det. De gillar något annat. Det är musik vi pratar här. Alla får vara med. Alla får ha en åsikt. 

Fler blogginlägg från Maja Bredberg