Gör en Holly! --> Mitt 2011 enligt photo booth

Maja Bredberg 18:49 30 Dec 2011

Januari. Minns inte riktigt men ser ju "harmonisk" ut, dvs är förmodligen svinsur på något och planerar blodshämnd med vassa små ord - därav sinnesstämningen.

Februari. Fick ärva farmors systers jättetunga bröllopsklänning från 40-talet och that's a laugh för alla som känner mig då jag ej är giftasmaterial, om man säger.

Mars. Det enda jag minns av mars är att jag var full på den här bilden. Efter att ha sett Sean-Magnus. Är alltid full då. Ler bara på bild när jag är plakat.

April. Ytterst ynklig liten hand det där. Kan hända var det en ytterst ynklig liten månad också? Minns fan inte. 

Maj. Det här minns jag! Hade varit och hälsat på hemma hos Volontaire och satt på ett fik för att vänta på att min retorikkurs skulle börja. Var sur/uttråkad. 

Juni. Tja... Satt i mitt sovrum. Det är för övrigt en mycket vacker tavla av en pistol i genomskärning som ni ser på väggen ovanför sminkbordet.

Juli. Gick på Magnus 50-årsfest och såg ut så här. Juli var en mycket, mycket märklig månad. Bortsett volontärarbetet på äldrekollot som var AWESOME.

 

Augusti. Under den här månaden tog jag inga bilder i photo booth.


 

September. Var i Italien. Njöt. Kom sedan hem och var arg på allt och alla :)

Oktober. Jobbade skiten ur mig. Här på bilden är jag sliten på konferens. Dock i Missoni som ju väger upp. Fick även äta på sichuanpeppar.

November. Årslistade ut den i morgonrock. Hela månaden var stress.

December. HANTERADE STRESS: DRACK EN MASSA GLÖGG. FICK PROBLEM MED PÅKLÄDNADEN.

Fler blogginlägg från Maja Bredberg