GAMMALT/2011: Bästa komplimangen

Maja Bredberg 12:47 4 Jan 2012

Ja, den trillade in en helg i december. Var på vår sedvanliga söndagsbrunch hos Hultmania/Jabroni och kolla symboliken! KOLLA. Och häpnas, if you may. Eller jag menar like.

Okej, kanske lite ego men det blir ju lätt så med komplimanger. Den andra komplimangen jag fick 2011, eller jag vet inte om det räknas, men jag kan ju berätta nu när jag redan påbörjat meningen. Malcolm fick en kamera av sin farmor i julklapp och förutom att visa bilder på farbror Marcus nya tjej (<3) så tog han ett kort på mig när jag låg ful och helt mellandagsmöglig i min hårda terapisoffa i vardagsrummet och ba: "Det här är det finaste kortet jag någonsin tagit."

!!! 

Hela den människan är en komplimang till mig själv när jag tänker efter.

Fler blogginlägg från Maja Bredberg