Tack för omtanken "Anna"

Kakan 17:45 27 Oct 2013

skarmavbild_2013-10-27_kl._17.30.12.png

skarmavbild_2013-10-27_kl._17.31.45.png

Denna söndagen vid halv sex tiden damp det då ner en högst omtänksamt bloggkommentar om bilden på mig och underbara Sandra. Denna varma och ödmjuka "Anna" som bara inte kan värja sig mot att dela med sig av sin oro för oss och våra kroppar. Detta högst ovanliga, att känna sådan ångest och med rynkande ögonbryn, värk i hjärtat och en fruktansvärd stor fråga som bara skriker; HUR SKA DET SLUTA, mailade sedan "anna" iväg en bekymrat litet bloggkommentar. Jag vill inte prata om Sandra kropp, förutom att hon är dödsläcker och kan bära upp ca vad som helst, är hon också en av de sju sista i Idol med en röst om varje fredag får min hud att nästan göra ont av gåshud. Men choklad har jag inte sett henne äta. Inte heller jag äter så mkt chocklad. Jag går dessutom just nu på en adhd-diet som gör att jag inte äter kolhydrater speciellt ofta, inte godis så heller såklart. Men tränar, det gör jag. herre gud dans fusion gjorde ju mig till världen sämsta kordinationsförmåga i veckan, "Anna", läser du inte min blogg finstilt?? 

Anna. Nej vänta, "Anna", jag skulle vilja be dig hålla käften. Denna frihet du just tog, den var inte så genomtänkt va? Kändes det bra när du knappade lite på ditt tangentbord denna söndag kväll och vilken tanke i din lilla sabbade hjärna fick dig att tro att det nånsin skulle vara OK att kommentera våra kroppar. Kolla på bilden på Sandra och mig, vi ser fantastiska ut båda två. Att vara tjock är inte det samma som ohälsosam.

Att näthata och skicka anonyma  och elaka kommentarer till kvinnor, oavsett dom är offentliga personer eller ej, det är ohälsosamt. Du borde nog sluta konsumera kvinnohatande populärkultur så skulle du nog må bättre och införskaffa dig lite genusanalys... seriöst det ser inte så hälsosamt ut. 

Fler blogginlägg från Kakan