nobodys bizniz

Kakan 12:26 10 Nov 2012

Jag tror mycket av det här Rihanna-affischsnacket, eller iaf lite, handlar om att få inser omfattningen av misshandlade kvinnor och våld i hemmet (och när kvinnor blir misshandlade blir också barn och djur det). Att det är jobbigt för Rihanna och se dessa affischer med sitt misshandlade ansikte om och om igen, det förminskar jag verkligen inte. På internet eller på foto på affischer över Stockholm stad vet jag inte om det spelar nån roll. Till skillnad från andra kvinnor som blir misshandlade och anmäler det (eller inte men ändå har fotobevis) utsätts RiRi för detta hela tiden, men ja det är såklart lika laddat. Men jag tror verkligen inte att människor förstår hur många kvinnor som blir misshandlade, och vilken betydelse detta har för dessa, att några människor för en gångs skull tar ställning. Stureplansgruppen har tagit ställning genom att boka Chris Brown, likaså de flesta medier som fortsätter prata och recensera honom utan att påtala det faktum att han nästan faktiskt slagit ihjäl en kvinna, som dessutom var hans flickvän at the time. Lägg till allt kvinnohat i världen och kommentarer som dessa dyker upp:

skarmavbild_2012-11-10_kl._12.08.19.png

Kommentarer är väl överflödiga. Om Rihanna gillar rough sex, förtjänar hon då att bli misshandlad, strypt medvetslös och nästan dödad av sin pojkvän? Det är väl också väldigt uppenbart att resan i bilen inte hade något med sex att göra. Samma jävla skitsnack som förs i rätten när en tjej blivit våldtagen, hennes sexuella premisser blir hennes fördärv. Har du haft gruppsex så är gruppvåldtäkt säkerligen frivilligt. 

Heja den person som gjort detta!!! Är så sjukt tacksam att nån offentliggör debatten om Chros Browns misshandel, när de flesta fegar ur.

Läs detta sålänge, polisrapporten:

skarmavbild_2012-11-10_kl._12.24.56.png

Ja den är tagen från Perez Hilton.

 

Kram

8 Visa kommentarer (8)

Fler blogginlägg från Kakan