Kommentarer på: Kombinationen män och böcker/ Feministisk boksöndag

Visa inlägget

1 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Rebecca
  Rebecca

  BÄSTA Kakan! Vet inte om detta kommentarsfält är rätt ställe för hudvårdsfrågor men jag provar! Du verkar ju kunna din hudvård och jag behöver hjääääälp...!!!

  Har haft problem med min hy nu i ca 1,5 år, lite info om den: Den är fet (blir seriöst en spegel i ansiktet 2h efter att jag pudrat) och fullproppad med pormaskar. Den är också sjukt lättkränkt, tänk dig en gnällig medelålders vit man som ba "inte alla määään" så fort patriarkala strukturer kommer på tal - där har vi min hy. Den reagerar på ALLT med breakouts och ganska ofta får jag sådana djupa, underliggande finnar på främst hakan men egentligen lite överallt.

  Gick till någon skönhetssalong häromveckan för jag ville prova Exuviance-serien då jag hört mkt gott om den men blev rekommenderad Neostrata istället; en löddrande cleanser samt en dag- och nattkräm. Är 1,5 vecka in på rutinen nu _extremt_ torr. Är nu inte bara finnig, nu har jag en hudstruktur som kan liknas närmast vid sandpapper på vissa partier (obs har aldrig haft problem med detta tidigare). Cleansern innehåller AHA- och PHA-syra vilka jag inte reagerat på förut men tror att löddret kan vara boven i dramat. Har ju läst överallt att det ska en ju skippa men desperate times osv.

  Min fråga är: vad ska jag ta mig till??? Jag har en students ekonomi och denna Neostrataincident grävde ett ganska djupt hål i min stackars plånbok - vilka produkter är prio nr 1 att satsa på för att visa min hy vem som e boss?

  (Jag äter inte laktos eller kött, dricker 3l vatten varje dag, byter örngott/handduk ofta och går inte på hormonpreparat bör tilläggas så kan inte vara något sådant!)

  Snälla hjälp mig, du är min husgud.

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

KakanKakan Hermansson
är 33 år och queen of everything.

Hon är feminist och antirasist och pratar gärna hbtq, klass och våld. Förutom tv gör hon radio på Morgonpasset i P3, bloggar om kvinnor, ibland om rnb och har en master of fine arts i keramik och glas. Gör även video.

Älskar systerskapet högst.

Best of Kakan:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla