Kommentarer på: Kardashians makeup

Visa inlägget

5 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för e
  e

  Hej!! Jag behöver tips på exfoliering! Jag har superkänslig blek hy som lätt blir yttorr, pormaskar och sådär. Kombinerad skulle jag väl säga! Jag använder paulas choice men kan bara ha bha gelen på t-zonen för mina kinder är så känsliga.. Så någon exfoliering som är utan syra som man kan ha någon gång i veckan i hela ansiktet! Tips please?

 2. Bild för Alicia
  Alicia

  Hej fantastiska du! Har du tips på en dagkräm med SPF i som inte är alltför dyr?
  Jag var förbi Apoteket idag och köpte Avenes Cold Cream som du tipsade om i tidigare inlägg, tänkte köra den under natten eftersom den inte har någon SPF = kanske inte är bra att ha dagtid då...

 3. Bild för J
  J

  Hej Kakan! Jag är i USA på semester och behöver fylla på rengörings- och sminkförrådet lidegranna. Irrar runt i olika butiker men har svårt att landa i några beslut. Behöver verkligen rengöring, dag- samt nattkräm och någon bra foundation. Haru möjlighet att tipsa om bästa märket, eller någon specifik serie som finns att köpa här? God fortsättning!

 4. Bild för Maggan

  Hej jag brukar läsa din blogg inbland. Tycker den är kul för den skriver om ämnen som gör att det börjar klia i kommentarfältsfingarna. Jag stängde ner mitt facebookkonto eftersom jag inte vill stödja ett amerikanskt högerkristet hbtq-hatande företag, så då är det bra att kunna sitta och hytta med näven i bloggkommentarsfält istället. Häromdan började jag skriva till Genusfotografen att han var en klassfiende. Vad tycker du om han förresten? Jag tycker att han verkar vara en tönt.

  Jag kan tycka det är synd att kommentarsfälten här antingen är älska eller hata det är liksom inget mellanting eller nån slags konstruktiv tråd bland de som kommenterar där man möter ett argument med ett motargument, har också hamnat i nåt killbloggsträsk och där ligger vissa steget före på just den punkten.

  Jag tror att jag förstår den politiska strategin med hudvård och när du skriver "you go girls", att upphöja intresseområden som ofta ses ner på osv och att inte trampa på kvinnor. T ex nagelkonstprojektet tyckte jag var jättebra. Såg också en dokumentär på UR och då berättade dom att varuhuset var det första offentliga rum där kvinnor kunde röra sig fritt utan en man i sällskap.

  Men jag har ändå så himla svårt för den här blondinbellafeminismen. Jag tycker inte om kapitalism överhuvudtaget, då spelar det inte någon roll att det är kvinnor som blir rika. Jag tycker inte man ska uppmuntra konsumsion. Jag tycker att man ska lägga sina pengar på resor i kollektivtrafiken, mat (men helst ska man dumpstra) fackavgift och hyra.

  Ett motsvarande killintresse är ju att hålla på med Warhammer. Då köper de som färgburkar och dyra penslar och sen sitter de och gör gubbarna fina med att lägga highlights och skuggor. Det borde drivas en bredare kamp mot också.

  Jag arbetar också med försäljning och har då extra svårt att förstå hur man kan uppmuntra folk att köpa saker på sin fritid. Folk behöver inget mer! Sen jag började jobba på ett arbete som tar död på all skaparglädje så är det enda jag orkar med är att gå i affärer på stan. När jag köper något, oavsett om det är hudkräm som luktar gott, smink eller en reatröja på HM så försvinner lyckan så fort jag kommit hem och tagit upp grejen ur påsen. Där har alla gamla gubbar från 1900-talet (typ Karl Marx, Guy Debord och han som skrev "Den endimensionella människan") rätt i att vi fyller tomheten med konsumtion och att det är fel väg. När jag har haft en stimulerande sysselsättning som ger något tillbaka, typ lön eller bekräftelse på att folk bryr sig så har jag inte ens förstått hur en hel stadsdel kan vara ockuperad med affärer. Jag förstår inte hur man kan ägna sig åt konsumtion när man faktiskt slipper ha ett skitjobb utan kan ägna sig åt konst, media, skriva saker som folk orkar läsa och att man blir bjuden på event och känna sig viktig.

 5. Bild för mikaela
  mikaela

  mäh du måste ju säga till att du bloggar hos elle nu!!!!!

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

KakanKakan Hermansson
är 33 år och queen of everything.

Hon är feminist och antirasist och pratar gärna hbtq, klass och våld. Förutom tv gör hon radio på Morgonpasset i P3, bloggar om kvinnor, ibland om rnb och har en master of fine arts i keramik och glas. Gör även video.

Älskar systerskapet högst.

Best of Kakan:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla