Hej det här är Beldina <3

Kakan 21:38 8 Dec 2014
(Detta är en text av Beldina som huserar på Kakans blogg hela veckan)

Hej alla cookie lovers! Precis som ni älskar jag Kakan och därför känns det extra stort och hedrande att få presentera  mig själv genom henne för er. 

photo.jpg

Mitt namn är Beldina, jag är 26 år, älskar kokos-chokladtäckta mandlar, besatt av organic shit, all form av konst, yoga och träning men de flesta känner nog till mig för att jag sjunger och skriver låtar...

Jag brinner för frågor kring självförtroende och självkänsla och mina inlägg den kommande veckan kommer att fokusera på glorifieringen mellan Lightskin vs Darkskin girls, kulturellt anslag, exotifiering och rasismen inom feminism. Kommer även prata om musiken, men det är alldeles för mycket frustration i universum dessa tider, speciellt nu inför min vecka här, och jag tänker dela med mig av mina upplevelser kring de ovanstående ämnena och vill gärna att ni kommenterar och tycker till under veckans gång.

Om ni känner för att hojta på mig personligen så är jag aktiv på twitter och instagram under @Beldina (aka NOT ur average brown sugar). PUSS!

Fler blogginlägg från Kakan