Veckan som gick! All the goodies

Julia Pugsi 01:22 13 Jan 2014

Det trillade ändå in lite godsaker i veckan förutom typ snö. Eftersom jag växte upp i Dalarna och fick spendera hela min uppväxt med att åka längdskidor på gympan så hatar jag snö. Därför tycker jag vi pratar om dessa grejer istället! 

1. Busta Rhymes och Azealia Banks gjorde en remix på Beyonces Partition som är sjukt jävla bra. 

2. Grimes släppte denna tweet out of the blue. OK tack för info!!

grimes-tweet_0.jpg

 

3. Beyonce har tydligen medverkat i The Shriver report om kvinnlig fattigdom i USA tillsammans med kända namn som Jada Pinkett Smith och Eva Longoria. Man kan ladda ner rapporten gratis HÄR . Tror inte Beyonce säger något groundbreaking för dig som feminist direkt men en sjukt viktig rapport!

4. Förutom att Nicki Minaj la upp typ 100 Selfies på instagram fick vi även denna video. Ok typ 5 sekunder av sång. Tack för den teasern liksom men jag blir ändå så excited över allt gött som ska komma detta år! 
 

5. Drakes instagramvideos när han sjunger karaoke. Bästa som hänt i år. Kolla här.

 

övrigt dansade vi svenne-salsa på Winona i fredags i vad som blev den varmaste stämningen på Nefertiti ever. Vi dansade hejdå-dans med Cassie som drar till Mexico och jag smidde nya festplaner. Vi började redan nu peppa för 24 Januari då CAKE besöker Winona pga livet är kort och vem fan orkar vänta till sommaren? 


winona24jan.jpg
 

 

Fler blogginlägg från Julia Pugsi