Kali Uchis - De bästa som hänt mig i år

Julia Pugsi 23:26 27 Mar 2014

tumblr_mztqp7usdu1qlwyb9o1_500.jpg

Ja alltså de bästa som hänt förutom Linda Pira remixen såklart. 

Kali Uchis är min nya besatthet och alla borde lyssna. Stans bästa klubbdansare och dj Ylva Lindh tipsade mig härom veckan om denna genialiska brud. Kommer från Venezuela men bor i L.A och gör soft musik på både spanska och engelska. Hon har gjort en fin remix av 2 chainz Birthday song t.ex. och så har en kanske hört hennes låt med Snoop lion (Dogg?) men hon har ett helt eget mixtape som är fantastiskt. Hennes videos är också som små drömvärldar av tumblrtjejer. L.A, snyggingar och fashion. Sitter och myser varje gång jag ser dem och önskar jag bodde i en varm stad där man inte behövde tulla så fort en ska köpa snygga kläder. *sigh*Nu ska jag hålla tummarna för att någon hipsterfestival vill boka henne (läs WOW).  Hennes mixtape har redan legat ute ett år så nu får de ju skynda sig om de ska ligga väl hos core-publiken...screen-shot-2014-02-28-at-20.43.09.png

Fler blogginlägg från Julia Pugsi