Hur mycket goodness kan en feministtjej klara?

Julia Pugsi 01:32 19 Dec 2013

Well, A LOT! 

Så helgen började med Queen Bs album som damp ner som en bomb och slog ut allting annat i facebook-feeden. Det var som att frälsaren hade blivit född igen, eller kommit med ett nytt album. Folk grät, glädjetjöt, hängde med sina vänner för att dela stunden och var arga att inte tillräckigt många uppmärksammade stunden tillräckligt. Ingen dj spelade Flawless i helgen fast det verkade som att det var det enda man kunde lyssna på? Världen för alltid förändrad. 

Sedan berättade Grimes för världen att hon blivit signad till Roc Nation genom att lägga upp denna episka bild på sin tumblr följt av texten "I've joined the x men". Detta kan såklart både sluta bra och dåligt men kan inte låta bli att hoppas på en co-op med Rihanna hihihi. Crazy fun! 
tumblr_inline_mxyudazzoo1qboa4i.jpg

Inte nog med detta, idag läckte Angel Haze sitt album efter en beef med sitt skivbolag som jag inte hann lyssna på innan de plockade ner de någon timme senare! Har försökt scanna internet efter någon snabb jävel som kanske hunnit plocka ner det men utan resultat :( Vi fick iaf denna video/låt i förrgår och tracklistan men det verkar som vi bara behöver vänta till 30e december på hennes album! Och om vi känner Angel rätt kommer det bli amazing. Värt väntan!


SEN fick vi även en till liten Beyoncepresent. Fortsättningen på hennes dokumentär som startade med part 1 vid albumsläppet. Här pratar hon feminism och Flawlessvideon och sin uppväxt. Kan inte hjälpa det att fortfarande bli tårögd över Chimamanda Ngozi Adichies röst och ord. Det är ett sånt jävla steg för feminismen när någon som Beyonce väljer att kalla sig det. Det kanske inte är så vi alla gånger vill världen ska fungera, att människor får upp ögonen för orättvisor enbart när någon känd nog och respekterad nog väljer att prata om det. Men betydelsen av detta för den feministiska kampen är så jävla stor. Den når ut på ett helt annat plan. Glöm nu inte att det var vi, alla feministers kamp som resulterade i detta. Vi tog feminismen dit. Vi är ju inte nöjda på lång väg men vi kan fan gör allt tillsammans. *torkar bort en tår*Hoppas detta inte var overload av goodness nu. Förlåt. 

Fler blogginlägg från Julia Pugsi