Kommentarer på: Nu backar jag ut ur rummet!

Visa inlägget

40 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Emmarrr
  Emmarrr

  Vad tråkigt att du slutar skriva! Då vill jag passa på att tacka för att du delat med dig av så mycket och för att vi som läser fått lära känna dig en aning. Det har varit fint. Tack och kram!

 2. Bild för Christine
  Christine

  Uuusch vad jag kommer sakna din blogg!!!

 3. Bild för Katharina
  Katharina

  Tack för din fina blogg! Hej då och be safe och allt det där.

 4. Bild för Anne-Lie
  Anne-Lie

  Hej då. Följt din blogg i åtta år och kommer sakna dig/den. Lycka till i livet!

 5. Bild för Lisen
  Lisen

  Tack för all läsning under dessa 8 år! Har saknat att du skrivit så lite på sistone så har börjat läsa om den, haha. Kommer sakna ihjäl bloggen.

 6. Bild för M
  M

  Blir så jäkla sugen på föräldraskap när jag ser dina bilder. Tack tack för att du skrivit! Och lycka till! Så jäkla fint hur allt bara...löst sig? Ah vackert. Tack o hej!

 7. Bild för mel
  mel

  :'( </3 har följt din blogg under alla åtta åren. tack för att vi fått följa med på resan!

 8. Bild för SARA

  Amen åh! Hej då? Och tack! Har varit lovely att få följa dig den här tiden! ❤️

 9. Bild för Anna Hultman
  Anna Hultman

  Tack för att du delat med dig. Ser fram emot att kanske få läsa mer av dig, någon gång, i någon annan form!

 10. Bild för Sarah
  Sarah

  Stort tack och adjö! Har varit en fin resa.

 11. Bild för Anna
  Anna

  Har också följt dig sen starten och måste bara berätta hur mycket din blogg betydde för mig när jag blev ofrivilligt gravid 2010 och försökte behålla min swag haha. Kan hon så kan väl jag tänkte jag. Sen har åren gått och det har blivit extremt oviktigt, men det spelar egentligen ingen roll. För DÅ var det viktigt, det var nästan viktigast av allt. Sorgen över att alla kompisar fortsätter festa till åtta på morgonen men jag går upp vid fem med en skrikande unge. Att läsa din blogg var att krampaktigt hålla kvar vid det som var jag. Eller kanske det som jag trodde var jag. Tack!

 12. Bild för Johan Andrén

  vem ska nu skriva om melodifestivalen?

 13. Bild för Cecilia
  Cecilia
 14. Bild för Cecilia
  Cecilia

  Ok blev knäppt med förra kommentaren, texten kom ju inte med…
  I alla fall, det kändes som en film när jag läste ditt sista inlägg. Jag har ju också varit med från början. Fattar att du inte hinner, har två barn själv och en hinner ju inte ens gå på toa. Din blogg har varit en tröst, underhållning, igenkänning, pepp och mycket annat! Stor kram fast vi inte känner varann (även om det känns som jag känner dig, creepy…)

 15. Bild för emma
  emma

  Åh nej, din blogg är och har varit min absoluta favorit, du är så ärlig, genuin och sätter ord på alla de där känslorna man bara går omkring och bär på. Man känner sig helt enkel mindre ensam. Ville bara säga det, taco hej!

 16. Bild för emma
  emma

  Och givetvis, all lycka till dig och de dina!

 17. Bild för marie
  marie

  tack för att du delat med dej under alla dessa år. Har läst dej under åtta års tid, känns ku också lite svindlande! Har vart oerhört fint att få följa dej. Ta hand om dej och ha det så bra!

 18. Bild för anna
  anna

  min äldsta dotter fyller åtta i mars. jag upptäckte dig ungefär samtidigt som jag blev mamma. om du visste hur det hjälpt mig under alla åren att du skrivit som du gjort. tack! och så måste jag titta lite extra på min flicka som sitter bredvid och också, nyss, var sådär liten. oj. du gjorde det igen.

 19. Bild för Hanna
  Hanna

  Å vad jag kommer sakna dig/bloggen. Har varit en ständig och fin följeslagare under alla dessa år. Lycka till med allt!

 20. Bild för Pernilla
  Pernilla

  Fick ett skratt i halsen och en tår i ögat på samma gång när jag läste det här inlägget. På riktigt den bästa blogg jag läst och du kommer vara saknad. Kan du inte skriva varje år den 12/2 nån slags årsresumé så att man ändå har nåt att se fram emot? Kram o hej

 21. Bild för Anna S
  Anna S

  Fin mamma och fin unge! Tack så mycket Emelie, allt gott till dig.

 22. Bild för Jessica
  Jessica

  Så himla sorgligt detta, alla gånger dina texter hjälpt mig och vid nåt mörkt tillfälle mer eller mindre räddat mitt liv. Du skrev så man kände igen sig, nån annan har varit där lixom.
  Ditt beslut måste så klart respekteras men det kommer bli så tomt <3

 23. Bild för Cissi
  Cissi

  I Will miss you ALWAYS!

 24. Bild för Karolina
  Karolina

  Tack för superbra blogg! Älskar den!

 25. Bild för Anette
  Anette

  Vad fort tiden går. Tack - för allt!

 26. Bild för Emilia
  Emilia

  Hejdå och tack snälla för att du har varit så bra.

 27. Bild för Lisa
  Lisa

  Åh Emelie.
  Jag känner inte dig, men på sätt och vis gör jag ändå det. Jag har blivit så berörd av dina texter, skrattat och gråtit med dig, och gillat och stört mig på samma saker som du. Du verkar liksom vara lite som jag och så ser jag dina kommentarer här och blir glad över att det finns så många som oss, fast vi befinner oss långt ifrån varandra på andra sätt.
  Du har rätt i att det viktigaste av allt är att vara snäll, det försöker jag också lära mina barn.
  Jag kommer verkligen sakna dina ord och hoppas att du någongång tar dig tiden att skriva något längre. Jag gillar ditt sätt att skriva och vill läsa mer.
  Ta hand om dig och din familj!

 28. Bild för s
  s

  Alltså jag tror bestämt det är vi som ska tacka. Det har varit märkligt, intressant och väldigt kul att läsa om och följa en person som både lever rätt nära en, men ändå inte alls i samma värld. Fortsätt skriv i någon form, du gör det väldigt bra. (Och se upp för att sälja dig till reklamen, den är ju som bekant livsfarlig.)

 29. Bild för Ylva
  Ylva

  Blev tårögd när jag läste det här inlägget. Jag har gillat din blogg så himla himla mycket, känt igen mig, skrattat, fått fantastiska musiktips och massa annat. Kommer sakna bloggen oerhört mycket. :(( Men tack för allt!!

 30. Bild för C
  C

  TACK för allt i alla år! Har läst din blogg ända sen starten, du och dina ord är ba för härliga! Tack tack tack. Och hej!

 31. Bild för kakan_dough
  kakan_dough

  Tack som tusan för bästa bloggen! Hoppas få läsa mer av dig i antingen blogg eller på annat sätt nångång (helst snart). Kram o lycka till

 32. Bild för Johanna
  Johanna

  Överlägset bästa bloggen jag följt. Har hängt med från start och känt igen mig i mycket. Tusen tack, kommer verkligen sakna dig.

 33. Bild för Lotta
  Lotta

  Tack Emelie för bloggen! Har följt dig sen start typ. Glad över att du har det bra!

 34. Bild för En annan Emma
  En annan Emma

  Tack så innerligt för att jag har fått ta del av dig och ditt liv under alla dessa år! Ditt språk är underbart, sluta aldrig skriva. Oavsett om andra läser eller ej. Lycka till i livet, blir barnsligt glad över att du verkar så lycklig och tillfreds :)

 35. Bild för Sara
  Sara

  Tack för många års fin läsning! Om du orkar och vill skulle jag gärna läsa en bok skriven av dig:-)

 36. Bild för Marie
  Marie

  Tack för allt!!!

 37. Bild för Frida
  Frida

  Sluta inte!!!!

 38. Bild för Linda G
  Linda G

  Tack! Jag kommer sakna dina inlägg. <3 (Lite ilsk att du avslutar med en uppdatering av vad som hänt som gör att en bara vill ha mer! Men tack för det också.)

 39. Bild för Jos
  Jos

  Jag såg på Instagram att du gjorde det här inlägget för länge sedan, men har liksom inte riktigt kunnat med att gå in för att läsa dina hejdå-ord. Men så sitter jag nu här, med tårar i ögonen efter alla de där underbara bilderna på er två, lilla radarparet.
  Jag har hängt med dig från början och kommer sakna ditt raka och briljanta sätt att beskriva vardagen och livet.
  Tack Emelie, och lycka till med allt!!! <3

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Popmorsa

Emelie Thorén är morsa, halvpraktiserande dj och frilansjournalist med ett mörkt förflutet som musikredaktör på Nöjesguiden 2004-2008.

Hon har även sysselsatt sig på Rodeo, Bon och DN På stan. Emelie är tokig i fantasy, end of the world-filmer och hittig musik.

Ni når Emelie Thorén framgångsrikt på emeliethoren@nojesguiden.se.

Följ Emelies blogg via RSS!

Här hittar du Emelie Thoréns gamla blogginlägg.

Emelie på Instagram

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla