Geni eller inte - det är frågan

Emelie Thorén 11:24 20 Nov 2012

Orkar inte att Hannas bästa musik just nu är japansk happy hardcore i 160 BPM. Ser ni den maniska blicken? Förstår ni hur ÖVERPEPPAD hon blir av detta? Och förstår ni även hur jag gråter inombord när det sätts på för miljonte gången? Aja. Hon är ju glad i allafall.

Vi hade för övrigt ett "gräl" i veckan. Jag blir så vansinnigt frustrerad, och det var liksom inte ett riktigt gräl, mer en diskussion där HON tycker att JAG är helt puckad, när det är himla HON som inte fattar att jag har helt himla rätt?! Hon kan inte ta in informationen att Eric Saade INTE heter Popular? Hon ba "ååååh, jag tycker Popular är så bra!" och jag ba "mmm, fast det här är ju Manboy". Hon ba "jaa, fast det är inte samma som Popular", jag: "nej precis, det är ju två olika låtar". Hon: "?!". Jag: ja alltså det är ju samma artist, han heter Eric Saade. Hon: "Nej, han heter Popular, den där andra är inte samma pojke". Och jag tar fram bilder, vi kollar på Youtube och hon liksom vägrar inse att Eric Saade finns ens. OBS. Detta gäller bara Eric Saade, hon är helt med på alla andra artister och deras olika låtar. Jag har försökt allt. Och så när en trodde det funkat så gick det nån timma: "mamma jag vill höra Eric Saade, den där Popular". Så jag satte på den låten. Hon ba "neeej, den andra Popular, den med hääänds in the eeeeir" (en helt annan låt med honom). Då gick jag in på toa och skrek ett tyst skri.

Även detta!!! Hon ställde en gåta igår. Det var liksom inte en fråga, det var en GÅTA, hon vet vad gåta är. Så här var den: "Mamma, vad är det för skillnad på en korv och ett skrivbord?". Jag visste inte riktigt var jag skulle börja.

Här är för övrigt Hannas bästa låt med de där happy hardcore-brudarna:

http://www.youtube.com/watch?v=M7cbDbq48J0

11 Visa kommentarer (11)

Fler blogginlägg från Emelie Thorén