Kommentarer på: 2006

Visa inlägget

14 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för Loopy-Ida

  Emelie, den resa du gjort är så sjukt imponerande. Du var fantastisk då och du är fantastisk nu. På olika sätt. Men framförallt syns det så tydligt att du är lycklig nu och det är så jäkla fint att se. Det är du värd!!! Kram!

 2. Bild för Anna S
  Anna S

  Åh, de är ju precis för de här texterna som jag alltid gillat dig så mycket. För att du var så självutlämnande och det fanns så mycket att relatera till. Tack för allt du har delat med dig av!

 3. Bild för Cecilia
  Cecilia

  Det där med fiskpinnarna i ugnen och citronen minns jag så väl. Har varit min måttstock på kärlek sedan dess. Fint!

 4. Bild för Jos
  Jos

  älskart!

  ps: lägg inte ner, du märker ju att vi går in fastän inläggen kommer alltmer sällan. <3

 5. Bild för Mikaela
  Mikaela

  Älskade din blogg då och älskar den nu, vi (läsare) har väl åldrats och mognat ikapp med dig / Då olycklig 25-åring med framtidsångest, nu blivande tvåbarnsmorsa

 6. Bild för Maggie
  Maggie

  Underbar tillbakablick, jag ser fram emot de andra. Jag ser inte fram emot att du ska sluta blogga, men jag förstår det. Allt har sin tid och allt det där. Hur som helst, din blogg har alltid varit unik i mina ögon, tack för det!

 7. Bild för Lotta
  Lotta

  Har följt dig från start. Väldigt bra. Ser fram emot tillbakablickarna. Kram på dig Emelie.

 8. Bild för J
  J

  Jag med följt från början! Då med bäbis i magen och LIVRÄDD för nya livet och att följa dina upplevelser 3 månader efter var ovärderligt - alls dina första hann jag läsa om innan det blev mina första och jag är oändligt tacksam för det! Ser T om på Sala med andra ögon nu förtiden...

 9. Bild för Cecilia
  Cecilia

  Haha, jag blir för sjutton nostalgisk av dina gamla inlägg! Minns så väl när jag hittade din röda popmorseblogg, älskade ditt språk och sätt att skriva från första sekunden! Och enbart gemener haha! Tänker fortfarande på dig när jag säger amendurå, haha! Känns som vi har en liknande historia. Gött att du verkar ha hittat rätt på alla plan nu! <3 kram! / då journalist på första sommarvicket utan barn - nu fastanställd journalist och tvåbarnsmamma

 10. Bild för Hanna
  Hanna

  Jag ville kommentera och skriva något smart men alltså klumpen jag fick i magen nu när jag tänkte på att detta en dag, rätt snart, kommer ta slut.

 11. Bild för sandra.

  <3333333

 12. Bild för Anna
  Anna

  Hej hej!
  Har också läst dig sen start och tyckt så mycket om. När du slutar blogga gör nåt annat. Låtom oss följa dig. Du är ljuvlig som skribent.

 13. Bild för Eva
  Eva

  Det första inlägget jag läste var förlossningsberättelsen och jag har inte missat ett ord sen dess. Du skriver fantastiskt bra och jag vill aldrig att det ska ta slut, men jag fattar ju att det gör det. Och så det här, perfekt avslut!

  Men den röda bloggen kanske kan få ligga kvar, med lösenord? För din blogg och Philip Teirs Annegatan var mina viktigaste så länge och ibland får jag panik för att jag inte kan läsa Annegatan längre.

 14. Bild för enannanhelena

  Här har du en till som följt med ett bra tag nu, inte ända sedan 2006, men i några år i alla fall. Jag är cirka tusen år äldre än dig, och vet egentligen inte om vi har så där himla mycket mer gemensamt än att vi råkar vara två människor som lever samtidigt på den här planeten. Men jag föll pladask för dina direkta ord från första stund jag träffade på dem, på den där röda bloggen. Ville bara säga det, i fall det börjar dra ihop sig för den här bloggen. För mig får du gärna fortsätta i evighet. Men bara om Du har lust.

  /helena

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Popmorsa

Emelie Thorén är morsa, halvpraktiserande dj och frilansjournalist med ett mörkt förflutet som musikredaktör på Nöjesguiden 2004-2008.

Hon har även sysselsatt sig på Rodeo, Bon och DN På stan. Emelie är tokig i fantasy, end of the world-filmer och hittig musik.

Ni når Emelie Thorén framgångsrikt på emeliethoren@nojesguiden.se.

Följ Emelies blogg via RSS!

Här hittar du Emelie Thoréns gamla blogginlägg.

Emelie på Instagram

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla