Från Paris Till Bangkok

creative north 15:49 2 May 2015
 
Next stop Bangkok!
 
Efter 10 intensiva inspelningsdagar i Paris har vi nu flugit vidare mot Bangkok, Thailand. Vi fick en ORDENTLIG värmechock nu när vi klev av planet, 37 grader!! Jag ser verkligen fram emot att springa runt med kameran i den här värmen...
 
Vi är nämligen här för att filma klart delar av The Pearl Of Africa. Dokumentärfilmen om Cleopatra Kambugu och hennes kamp för att bli Ugandas första transperson att accepteras för sitt kön.
 
Cleo ska genomgå en könskorrigering, något hon länge drömt om att göra. Ända sedan den första gången jag träffade Cleo har hon varit fast besluten om att inte låta andras okunskap stå i vägen för hennes liv. Vilket är något jag beundrar henne för!
 
Att en människa ska behöva utsättas för våld och övergrepp på grund av sin könsidentitet eller sexuella läggning. Det är HEMSKT! OMÄNSKLIGT! Har vi inte kommit längre år 2015?
 
Man kan inte annat än bli fascinerad av en sådan persons mod. Att hon dels gör det för sig själv, men även i hopp om att skapa en förändring i landet. Planeringen har pågått sedan en lång tid tillbaka och vi kommer vara här och filma i ungefär 3 veckor.
 
En lååååång tid i vackra Thailand (och i 37 graders värme). 
 
Det var allt för den här gången. Vi gillar ju bilder, så vi bjuder på en till. Tyvärr ingen morgonsol, men det kan man ju att leva med... vi är ju trots allt i Thailand.
 
 

Good morning Bangkok #tpoatv

Ett foto publicerat av Jonny Von wallström (@vonwallstrom)

.
 
 

 

Fler blogginlägg från creative north