_TÄNKTE VI SKULLE TA EN TITT PÅ OLIKA KÄNDISARS HÅRFÄRGER EN STUND?

Brita Zackari 19:23 9 Jan 2013

Ok, just nu är det jämnt skägg mellan de olika hårfärgerna. Rösta gärna en extra gång på din grej för om det blir jämnt måste alltså jag bestämma själv och det kan jag ju inte. Kanske ska jag tillsätta en jury? Omröstningen stängs i på fredag.

Oavsett nyans måste jag ändå greja med det, och hoppas att tipset jag fick av Emelie om en som heter Cia på Moc som färgar och "gör underverk" (långt namn, va?) är så bra som i min fantasi. Min fantasi är nämligen att hon är som en såndär färgexpert som dom har i det tänkta omgörningsavsnittet i varje Hollywoodkändis liv när deras agent ba "hun', (tänker att alla agenter kallar folk "hun") - we gotta do something about the hair situation" och bara tar Jennifer Aniston från Country Colours till början på en strålande hårkarriär. Märker ni hur jag ignorerar hela biten om att hon uppmanades banta 13 kg pga vidrig idé? Aja, vi känner oss tillräckligt trygga i vårt genustänk att vi kan gå loss på lite hårfärger va? Bra, det gläder Jennifer så här mycket:

Exempel på äkta bra hårförvandling är J-LO. (vad ÄR det med min besatthet av J-LO??)

Hon ba "namaste, BITCHES!".

Jag säger inte att hon är o-het på denna bild, och jag är inte Super Skilled Technical Colourist PhD direkt (man var tvungen att ha MVG i snitt för att komma in på den utbildningen va?) men det här känns som typisk hemma-henna (Henna from the Block??) som sätter sig lite för hårt i håret och blir otroligt mättat, och jag tänker att det passar bättre med hennes feja att ha en lite ljusare brun typ som den här?

Sådärja. Nu ser man hennes ögon bättre va? Fattar att det är lite photoshop och smink med i bilden men ni fattar.

Men obs denna stilperiod i J-Los liv?? 

Gumman. Det känns som att hon är en lite småkorrupt kommissarie som kommer sextrakassera mig så fort hon slagit ner mina homies. Den här bilden är f ö tagen säkert 15 år innan den ovanför, pre Puffy, pre Selena-filmen.

Minns ni förresten när Michelle Williams var mörk?

Supergulli. MEN också lite plain Jane. Och gör nåt med ansiktsfärgen som inte är positivt, som att hon bar polyester?

Detta dock. Är ju en motherfrackin uppenbarelse.

Det är en väldigt fin linje mellan detta och Taylor Swift utan plattång. Prata inte med mig om Taylor Swift med plattång. Men Taylor Swift enbart blir som en arisk poster girl i såna där krigstidsvågor blir Michelle som ett jävla väsen som har lika delar plågad sorgsenhet som hotness.

Och det här Marie Fredriksson-håret, jag gillar det? Jättefint med dom mörka bryna till.

Oooh, måste prata om Emma Stone också!

Eller det är inte så mycket att snacka om, bara: 

^Bra blont, bra kajal.

^Dåligt blont, dålig kajal.

Så. Nu kan vi alla gå iväg och tänka svåra tankar igen, skriva på våra avhandlingar och det.

 

 

2 Visa kommentarer (2)

Fler blogginlägg från Brita Zackari