_FRÅN PHOEBE TILL T1000 PÅ EN DAG

Brita Zackari 17:21 15 Aug 2012

Kolla på den här personen bredvid mig. Ni bara "ah, hon är modelltjej som är inkvoterad för att lyfta photogenique-halten på bilden?". Gud vad fördomsfullt, killar. Hon är  *h o c k e y p r o f f s*  y'all. Spelar college-hockey i USA bara. Höll på att smälla av när hon sa det. Dessutom är Emma (Agén Bjälvegård som hon heter) allmänt grym på att springa, så vi i NG-gänget som ska springa Midnattsloppet fick hänga lite med henne i för att lära oss the basics. Mycket av det hon sa är kanske självklarheter för såna som sprungit lite, men med tanke på att min springteknik påminner om Phoebes - att man springer for the love of it som när man var barn - så var det ändå skönt, särskilt eftersom det fanns en fotograf lurkandes omkring oss, att få lite coachning på snyggspring. Det viktigaste hon lärde mig var t ex att man ska röra armarna framåt och inte åt sidan,  så min nya springstil är fan som T1000 minus den där ofräscha gegg-metallen, och det går så mycket snabbare.

Jämför gärna nedan bild med detta.

Särskilt uppförsbackarna märker jag en snabb-skillnad på, vilket är bra eftersom jag som en extra utmaning ska delta i det där himla Hill Runner. Ställ er gärna där och spela Run the World (Girls) med boomboxen så kommer jag ev inte falla ihop och dö. I kväll ska jag förresten köra den där superträningen på Västberga IP igen. Trots att jag känner mig lite krasslig. FÖR NU FAN KÖR VI.

1 Visa kommentarer (1)

Fler blogginlägg från Brita Zackari