Ett recept att avråda ifrån

Björn Gadd 15:05 2 Jan 2012



Gjorde en riktigt misslyckad efterrätt på nyår. Den var nästan lika äcklig som de veganska ostronen som jag käkade med lime och chili ett år. Jag har hört mycket om någon slags svart bönpudding som man kan få på bättre kinahak. Jag tänkte försöka mig på att göra det med adzukibönor. Det skulle jag inte ha gjort. I vilket fall som helst så blötlade jag bönor, vattenkokade dem i 40 minuter och därefter kokade jag dem i kokosmjölk, rörsocker och kardemumma. Det blev en riktigt härlig doft och smak på själva såsen. Bönorna däremot var riktigt äckliga. Lite sönderkokta och alldeles för mjöliga. Så nu vet ni, gör inte efterrätt med adzukibönor. Varm fortsättningskram, Björn.



De veganska ostronen, fy fan.

Fler blogginlägg från Björn Gadd