gt_0.jpg

Nu är det äntligen dags att kora Sveriges Bästa Gin & Tonic 2018!

 
Var med när några av Sveriges vassaste bartenders och hemmamixare sätter sina kunskaper på prov och gör upp om den ärofyllda titeln och det eftertraktade priset. Juryn har sista ordet men finalisterna kommer att behöva allt stöd och pepp de kan få, så kom och smaka på drinkarna och heja på din favorit!
 
Schweppes bjuder på musik, spänning – och såklart GT’s! I baren serveras bland annat de tre tävlande finalbidragen i bartenderkategorin, och SUS kök håller öppet för den hungrige. Dessutom har du i publiken chans att vinna en resa till London, staden full av gin-destillerier.  
 
Lördag den 1 september kl. 13 på SUS – Stockholm under stjärnorna, Brunkebergstorg 2-4.
 
Tävlingen arrangeras av Schweppes i samarbete med Nöjesguiden och SUS - Stockholm under stjärnorna. Konferencier är Pontus Gustavsson som driver en av Sveriges största musikpoddar, Gatuslang, med tyngden lagd åt svensk hiphop.
 
OSA här senast den 30 augusti. 
 
Åldersgräns: 20 år

Genom att OSA till Sveriges Bästa Gin & Tonic 2018 ger du ditt medgivande att synas på bild och i filmmaterial som Kelly and Pling (Kelly AB) tar fram, åt Spendrups Bryggerier AB, genom att fotografera och filma under dagen. Detta material kommer att använda i uppföljnings- och marknadsföringssyfte. Materialet samlas in i enlighet med GDPR (se Spendrups Bryggerier AB personuppgiftsbehandling) under intresseavvägning och sparas samt används utan tidsbegränsning. Vid justering av personuppgifter i detta ärende vänligen ta kontakt genom att skicka ett mail tillsbgt@drinkgeneratorn.se.