Stockholms sjukaste lunch

Om du läser det här innan lunch den 29 maj har du fortfarande möjlighet att äta Stockholms sjukaste lunch. Vi på Nöjesguiden scannat stans samtliga lunchmenyer och kommit fram till att Agaton i Gamla Stan tar priset. Kockarna verkar ha tappat konceptet helt och hållet. Idag serverar de nämligen "Grillmix tallrik med entrecote, chorizo, rödvinssås, tryffelbearnaise och klyftpotatis". Vi har kollat med en juridisk expert och ministraffet för att servera den här rätten är tre månader med fotboja.

Avlyssnat

Kändiskocken Christian "Sillen" Hellberg har sagt adjö till Stureplansgruppen efter cirka tusen år, och arbetar nu inom koncernen bakom Mr French. På sin nya arbetsplats kommer han både förädla de befintliga krogarna, men inte minst jobba med koncernens nyetableringar.

Efter att en av tidningens medarbetare gjort en Linda Lindorff under Tidskriftsgalan och stormat ut, meddelar nu Fokus att de lämnar Sveriges Tidskrifter. Anledningen är att de anser att organisationen har visat sig vara alltför inriktad på att premiera kundtidningar och GDPR-artiklar.

På fredagen såg vi ingen mindre än Sigrid Bergåkra göra entré på restaurangen Agaton i Gamla Stan. Med sig hade hon en rejäl man i rutig skjorta, jeans och dunväst. Kanske har Sigrid, som enligt kvällstidningarna blev singel i maj, hittat kärleken igen? Låt oss hoppas det.

Södra Latin, vad är det vi hör om vallmo-vener? Ta det lugnt pojkar, ni är bara halvvägs ner.