Schibsted inför rökförbud

Det snackas om att Schibsted har infört rökförbud på balkongerna och entrén i "Sveriges mest besökta hus". Först fimpar de Politism, och nu detta? Som en reaktion på förbudet inför vi nu inomhusrökning varje fredag på Nöjesguiden, Smokers Welcome!

Avlyssnat

Ena dagen röstas han fram som vinnare i partiledardebatten, den andra äter han nudlar på en lunchkrog i Gamla Stan. Idag var en sån dag, och Jonas Sjöstedt blev så tagen av smakbomben att han glömde sin väska under bordet. Nöjesguidens utsände tipsade emellertid personalen som lyckades springa ifatt partiledaren. 

Det har kommit till vår kännedom att om du bokat bord på Mr French och av någon anledning befinner dig på Strandbryggan så kör personalen dig till Mr French med båt. 

Det ryktas om att två av Stureplans mer välkända etablissemang har gått under klubban den senaste tiden, en krog och en nattklubbsverksamhet. Vi utlovar givetvis en uppdatering så snart det finns mer information om detta.

Koncernen bakom Riche, Sturehof och Taverna Brillo öppnar inom kort ytterligare en restaurang. Den nya krogen Emmer kommer att ligga i Ulriksdals Värdshus och ha öppet för lunch och middag. En rekryteringsprocess för personal till restaurangen är inledd.