Salvan lämnar Tako och Charles

Den ena nattklubbschefen säger Tako hej för sig, och går enligt ett facebookuttalande vidare till nya utmaningar efter årsskiftet. I en kortfattad kommentar från huvudpersonen själv ska han nu "skriva och bli kriminell". Exakt vad detta innebär ber vi att få återkomma om. 

0 Kommentera

Avlyssnat

Förra våren uppmanade Morrissey sina fans att rösta på det högerextrema partiet For Britain. I samband med det meddelade Peter Birro, som älskat Morrissey i tre decennier, att han inte längre vill kännas vid sin idol. Men på tisdagen gillade Peter Birro en tweet från ett Morrisseynyhetskonto. Gammal kärlek rostar kanske aldrig.

Fy fan i helvete alltså. Dogge Doggelito friade till sin flickvän i veckan. Men hon sa nej. Nu försöker han kränga ringarna på Facebook. "Hon sa NEJ, så vigselringar till SALU", skriver han i ett inlägg med bild på ringarna.

Hamburgerkedjan Bastard Burgers har lagt ut en bild på Fricky tillsammans med en av deras anställda. Men Fricky verkar inte nöjd med att bilden används på deras Instagramkonto.

"Dom kunde väl åtminstone bjudit på kaffet om ni ska göra reklam av det", skriver Fricky i kommentarsfältet.

Den anställde svarar i sin tur att han inte tog betalt för kaffet. Vem ska vi tro på, tro på tro på när, tro på när allt är såhär?

Vi såg Mårten Andersson på Spy Bar klockan 02.00 natten mellan torsdag och fredag. Mårten Andersson är 44 år.