Per Gudmundsons nota: 4 öl

Tidigare i veckan slog det slint i skallen på ledarskribenten Per Gudmundson under ett krogbesök. Han satt enligt egen utsago och "surnade till över några öl" på Tennstopet när han plötsligt fick för sig att gå till attack mot Irena Pozar på Twitter. "En tråkig sak med samtiden är att opinionstexterna på bara två decennier förlorat 20 till 50 iq-punkter. Jag är inte säker på att det har med invandringen att göra, men klivet från Stig Strömholm till Irena Pozar kan ändå diskuteras", skrev Per Gudmundson.

Nöjesguiden har kommit över kvittot från Per Gudmundsons utekväll. Vad han drack? Fyra öl av märket Pripps Blå. Fyra Pripps! Det var allt som krävdes för att locka fram rasbiologen i Per Gudmundson.

0 Kommentera

Avlyssnat

I fredags såg vi Viggo Cavling cykla med sin fru i en liten låda fram på cykeln i korsningen Götgatan/Hornsgatan. Det var alltså ingen vansinnesfärd i bemärkelsen att det gick väldigt fort, utan i bemärkelsen att det är vansinnigt att cykla med sin fru i en liten låda fram på cykeln.

Vi bevittnade hur en av Sveriges största rappare brände förbi ett rödljus på sin Voi. Thug life.

Det går inte längre att passera Gamla Stan i Stockholm utan att stöta på GP:s kulturchef Björn Werner. 

Vi såg Björn Gustafsson (den yngre) och Adam Lundgren tillsammans på stan med ett nyinköpt väggfäste till en tv. Vet du mer? Hör av dig! 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla