Par i skådisar

Vi såg Björn Gustafsson (den yngre) och Adam Lundgren tillsammans på stan med ett nyinköpt väggfäste till en tv. Vet du mer? Hör av dig! 

0 Kommentera

Avlyssnat

Sveriges största artist handlade rejält med ägg på Ica Aptiten vid Mariatorget under onsdagseftermiddagen. Kanske ska han unna sig en omelett inför konserten på Avicii Arena ikväll

Viktor Frisk firade första advent genom att lägga ut en bild på sin adventsljusstake. Det anmärkningsvärda var att han tänt stakens samtliga fyra ljus. Är han nihilist eller bara skojfrisk? Ingen vet.

På Instagram berättar den kände krönikören Hugo Rehnberg att han blivit sjuk i corona. "Seriöst. Vilken idiot får covid NU? Efter att ha klarat sig i snart två år", skriver han på sin story. Det undrar vi också. Är han en endosare, eller vad är det frågan om? Men allt är inte bara elände för Hugo Rehnberg. I nästa story visar han upp ett bud från Louis Vuitton som pr-byrån Patriksson skickat till honom. Get well soon.

Inte vilka ballonger som helst heller. Den före detta fotbollsspelaren slog till på ett tjog guldballonger med texten "Club Undici". Detta alltså såväl en referens till Brolins tröjnummer som fotbollsspelare, som hans tidigare krog med samma namn. Vad är i görningen?