Nya Kåken drar in rasistisk efterrätt

Efter att en gäst uppmärksammat namngivning och utformning av en av rätterna har nya Kåkens restauratörer valt att ta bort "n****bollar i en fin gammal ljusstake med en mörk kvinna i klänning på” från menyn, rapporterar DN. Krogverksamheten på Kåken övertogs tidigare i år av Joakim Almqvist och Kalle Nilsson från Ölbaren i Åre, som i tidigare intervjuer har beskrivit sin stil som "Punk Royale".

0 Kommentera

Avlyssnat

Whyred väljer att sparka medgrundaren och chefsdesignern Roland Hjort efter att han jobbat med varumärket sedan starten för 20 år sedan. 
– Namnet Whyred har sitt ursprung i min morfar X:ets konstnärsskap. Med mig försvinner den kopplingen till företaget. Klädmärket som varit mitt liv i två decennier förlorar med mig rätten att använda mitt namn och mitt renommé, skriver designern själv som en kommentar på sin facebooksida.

Efter gårdagens uppgifter om att två dvärgar hetsats att fäktas med kniv på Charlie Lindströms 30 årsfest fick Charlie ett sms från sin mamma där hon undrade om det var på allvar. Charlie ska då ha försökt lugna sin gamla mamma med att artikeln var ett skämt. Men det var den ju inte. Vi vet alla vad som hände. Sluta ljuga för din mamma, Charlie.

I helgen firade nattklubbsprofilen Charlie Lindström sin 30-årsdag med en av de spektakuläraste festerna vi någonsin sett. Festen hölls på ett slott och samtliga gäster var utklädda för att likna ett kungligt hov från 1700-talet. Charlie själv bar lång röd mantel och kom ridande till festen på en häst. Enligt obekräftade uppgifter avbröts middagen av att två tjänare kom in med varsin säck av juteväv. Ur säckarna hällde de två dvärgar, som tvingades slåss mot varandra med kniv.

Popsångaren har fått nog av Stoppa Pressarnas hittepånyheter om Jenny Strömstedt. Sajten, för vilken den gamla skvallerreportern Daniel Nyhlén är publisher, har matat ut 31 artiklar om Jenny Strömstedt sedan den 25 augusti. Niklas Strömstedt erbjuder sig nu i ett instagraminlägg att betala de 2000 kronorna som krävs för att sajten ska kunna registrera ett utgivningsbevis och därefter förhålla sig till de pressetiska reglerna.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla