Nu öppnar baren på Regeringsgatan 71 igen

Nu på fredag den 15 juni öppnar baren formerly known as Swedish Brewing (formerly known as Radio Skanstull) i ny regi. Det är gänget bakom Tong som ligger bakom satsningen, som kommer att ha öppet till 03 åtminstone fredag och lördag.

0 Kommentera

Avlyssnat

Den fem år långa processen tycks ha fått ett lyckligt slut, då det i dagarna klubbades igenom ett godkännande av Stureplansgruppens uteservering på Riddarholmen. Uteserveringen, som blir en av Stockholms största, öppnar under våren 2019.

Under den gångna helgen bevittnade vi en av de första mer dramatiska elsparkcykelolyckorna. Platsen var Gamla Stan, där kullerstenarna ställde till det så illa för en förare att mobilen flög all världens väg och han gav ifrån sig ett gallskrik. 

Det snackas om att Schibsted har infört rökförbud på balkongerna och entrén i "Sveriges mest besökta hus". Först fimpar de Politism, och nu detta? Som en reaktion på förbudet inför vi nu inomhusrökning varje fredag på Nöjesguiden, Smokers Welcome!

En av Sveriges mest legendariska snowboardåkare klippte nyligen backspegeln på en taxibil utanför Nöjesguidens Stockholmskontor på Skeppsbron. Det blev knas.