Mårten Andersson skymtad på Spy Bar

Vi såg Mårten Andersson på Spy Bar klockan 02.00 natten mellan torsdag och fredag. Mårten Andersson är 44 år.

0 Kommentera

Avlyssnat

Efter att ha befunnit sig i exil i de småländska skogarna har Rasmus Elfström återvänt till Spy Bar. På torsdagkvällen gjorde han comeback i dörren.
Hur kändes det?
– Som en käftsmäll, men jag tänder på smärta, säger han till Nöjesguiden.

Joakim Almqvist och Kalle Nilsson har med konceptet Punk Royale skakat om krogsverige. Nu går duon skilda vägar. Detta skriver Restaurangvärlden och hänvisar till Joakim Almqvist egen utsago under eventet What's Cookin' som gick av stapeln i Malmö under gårdagen.

Enligt källor till Nöjesguiden utnyttjade John Guidetti och Mikael Lustig den lediga tiden under landslagssamlingen med att besöka NK på fredagsförmiddagen. Får man gissa att de tömde lagret på Dsquared?

Nöjesguiden var på plats när TV3 presenterade årets Paradise Hotel-deltagare på måndagsförmiddagen. Med hjälp av vårt osvikliga ögonmått kunde vi snabbt räkna ut att medellängden på årets deltagare är 165 centimeter. Vi har inte tillgång till någon statistik, men vi har stark anledning att tro att det är det kortaste startfältet någonsin. Ett tag trodde vi till och med att vi hade tagit fel dörr och hamnat på fyrans presentation av de nya dvärgarna i Fångarna på fortet.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla