Lorentz i flygande fläng

Stockholmsrapparen visade prov på både snabbhet och spänst när ett handgemäng utspelade sig utanför en bar på Södermalm i natt, och gjorde bland annat minst ett försök till vad närmast kan beskrivas som en "hoppkick". Det slutade emellertid till synes väl för samtliga inblandade.

Läs också: Little Jinder i bråk med Lorentz på Spy Bar.

0 Kommentera

Avlyssnat

Den 3 november öppnar Mr Voon på Smålandsgatan, vid korsningen Norrlandsgatan. Miss Voon finns sedan tidigare i både Stockholm och Uppsala.

Det smått legendariska ölhaket Treat har serverat sin sista bärs på Roslagsgatan. Efter ett flera år långt bråk med hyresvärden lämnar de nu lokalerna, som enligt uppgift ska bli finkrog i framtiden.

Det populära södercaféet Louie Louie är till salu på Blocket i detta nu. Hyran för den 105 kvadratmeter stora lokalen ligger på 14 750 kronor i månaden, och de nuvarande ägarna vill ha 2 950 000 riksdaler för överlåtelsen av hela verksamheten.

Inom kort öppnar Familjen Ahlbom gayklubben Back Door. Klubben kommer att ha öppet till fem och rattas av den nyrekryterade CD:n Martin Johansson. Mer information om lokal och öppettider utlovas inom en snar framtid.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla