Lamix vet inte vem Benny Andersson är

Enligt instagramkontot tillhörande skivbolagsbossen @patopooh vet inte Lamix vem Benny Andersson är. Vår motfråga blir direkt hur bra koll Benny har på Lamix.

0 Kommentera

Avlyssnat

De som hade nöjet att besöka Wollmars tidigt på torsdagkvällen bjöds på en oväntad syn. I baren satt nämligen den före detta riksdagsledamoten Gunnar Axén, som bland annat är känd för att ha kastat ut sin tv i protest mot Athena Farrokhzads sommarprat.

Under torsdagen kapades Seinabo Seys verifierade instagramkonto med cirka 70 000 följare, och bilderna ersattes med selfies på en mjukvaruutvecklare vid namn Yunus. Enligt artisten själv ska hon emellertid ha fått kontakt med supporten nu och blivit lovad att få tillbaka såväl konto som bilder.

Om du läser det här innan lunch den 29 maj har du fortfarande möjlighet att äta Stockholms sjukaste lunch. Vi på Nöjesguiden scannat stans samtliga lunchmenyer och kommit fram till att Agaton i Gamla Stan tar priset. Kockarna verkar ha tappat konceptet helt och hållet. Idag serverar de nämligen "Grillmix tallrik med entrecote, chorizo, rödvinssås, tryffelbearnaise och klyftpotatis". Vi har kollat med en juridisk expert och ministraffet för att servera den här rätten är tre månader med fotboja.

På torsdagkvällen träffade en medlem ur Nöjesguidens redaktion Joel Ighe på tunnelbanan. Joel var på väg till hiphopgruppen Hov1:s releasefest på Trädgården. När redaktionsmedlemmen bad Joel Ighe spela upp Hov1:s då fortfarande osläppta skiva biföll Joel önskningen glatt. Väldigt kort efter att Joel gått av och de skiljts åt skickade Joel ett sms till redaktionsmedlemmen:

"Tjuvlyssnat (sic) NG:

Joel Ighe sprang runt märkbart berusad på gröna linjens tunnelbana och spelade Hov1s osläppta låtar för random resenärer
".

Han hade alltså författat en Avlyssnat om sig själv som han ville få publicerad. Vilket jävla psykfall han är ändå, Joel Ighe. En svårlöst gåta för mentalvården.