Krunegård rev Brillo i natt

I natt hölls en av de minst hemliga hemliga spelningarna i Stockholm på senare tid. På Gröna Lunds scen berättade Markus Krunegård nämligen ungefär fem gånger att festen skulle fortsätta på Brillo efter konserten. På efterfesten syntes exakt de kändisarna man hade förväntat sig. Fredrik Wikingsson såg nöjdast ut av alla under den stökiga spelningen på den italienska tavernan. Folk dansade på borden och stämningen var på topp. Alla som inte var där missade verkligen något.

Tyvärr måste vi berätta att det blev jidder i dörren när vår webbredaktör skulle in. Vakten ville inte släppa in honom med blåa Adidas-byxor på sig. Vi skriver tyvärr därför att Brillo ska föreställa en trendkänslig restaurang. Då bör man också få komma in om man bär moderiktiga kläder. Vår webbredaktör lyckades prata sig in ändå. Det gör han alltid. Men tänk om det här hade drabbat en lika snyggt klädd person som var sämre på att prata för sig? Vi vill knappt låta tankarna vandra i de banorna. Skärpning Brillo.

0 Kommentera

Avlyssnat

Hamburgerkedjan Bastard Burgers har lagt ut en bild på Fricky tillsammans med en av deras anställda. Men Fricky verkar inte nöjd med att bilden används på deras Instagramkonto.

"Dom kunde väl åtminstone bjudit på kaffet om ni ska göra reklam av det", skriver Fricky i kommentarsfältet.

Den anställde svarar i sin tur att han inte tog betalt för kaffet. Vem ska vi tro på, tro på tro på när, tro på när allt är såhär?

Vi såg Mårten Andersson på Spy Bar klockan 02.00 natten mellan torsdag och fredag. Mårten Andersson är 44 år.

Henrik Berggren och Theodor Jensen skulle ha spelat tillsammans på premiärfesten för Göteborgs filmfestival. Men amerikanerna som gjort filmen fick be om ursäkt för att spelningen inte kunde genomföras eftersom Henrik Berggren hade ont i halsen.
– Det var ganska konstigt med ursäkten. Ingen spelning var utannonserad. Så bara "förlåt att detta som vi inte alls sagt ska hända inte händer", säger en anonym göteborgare.

Samma anonyma göteborgare berättar att Henrik Berggren, som ändå var på plats, minglade med festdeltagarna. Han ska enligt uppgift ha blivit överfallen av en massa människor från Floda som ville ta selfies. Henrik Berggren alltså, inte den anonyma göteborgaren.

Är du tjej? Befinner du dig i Patong? Vill du besöka restaurangen där Jimmie Åkesson smördje kråset under jul och nyår? Om svaret på de tre frågorna är ja rekommenderar vi dig att besöka Färjan-Håkans restaurang Backside Bistro i kväll. De har nämligen ladies night från klockan 18.00 lokal tid, vilket innebär att alla kvinnor får 25 procent rabatt på maten.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla