Krunegård rev Brillo i natt

I natt hölls en av de minst hemliga hemliga spelningarna i Stockholm på senare tid. På Gröna Lunds scen berättade Markus Krunegård nämligen ungefär fem gånger att festen skulle fortsätta på Brillo efter konserten. På efterfesten syntes exakt de kändisarna man hade förväntat sig. Fredrik Wikingsson såg nöjdast ut av alla under den stökiga spelningen på den italienska tavernan. Folk dansade på borden och stämningen var på topp. Alla som inte var där missade verkligen något.

Tyvärr måste vi berätta att det blev jidder i dörren när vår webbredaktör skulle in. Vakten ville inte släppa in honom med blåa Adidas-byxor på sig. Vi skriver tyvärr därför att Brillo ska föreställa en trendkänslig restaurang. Då bör man också få komma in om man bär moderiktiga kläder. Vår webbredaktör lyckades prata sig in ändå. Det gör han alltid. Men tänk om det här hade drabbat en lika snyggt klädd person som var sämre på att prata för sig? Vi vill knappt låta tankarna vandra i de banorna. Skärpning Brillo.

0 Kommentera

Avlyssnat

Den ena nattklubbschefen säger Tako hej för sig, och går enligt ett facebookuttalande vidare till nya utmaningar efter årsskiftet. I en kortfattad kommentar från huvudpersonen själv ska han nu "skriva och bli kriminell". Exakt vad detta innebär ber vi att få återkomma om. 

Vi har nåtts av ryktet att det springer omkring en råtta på Metros redaktion. När nyhetscheferna fick nys om det fick den tydligen ett eget skrivbord och en dator. Just nu ska den vara upptagen med att kolla upp om månen är en ost.

Enligt instagramkontot tillhörande skivbolagsbossen @patopooh vet inte Lamix vem Benny Andersson är. Vår motfråga blir direkt hur bra koll Benny har på Lamix.

Häromdagen såg vi en omtalad metoo-man sitta på en av pizzeriorna på Hornsgatan och moffa i sig en calzone. Han åt som ett djur. Om han behandlade tjejerna som han behandlade den där inbakade pizzan så borde han verkligen låsas in.