Krunegård rev Brillo i natt

I natt hölls en av de minst hemliga hemliga spelningarna i Stockholm på senare tid. På Gröna Lunds scen berättade Markus Krunegård nämligen ungefär fem gånger att festen skulle fortsätta på Brillo efter konserten. På efterfesten syntes exakt de kändisarna man hade förväntat sig. Fredrik Wikingsson såg nöjdast ut av alla under den stökiga spelningen på den italienska tavernan. Folk dansade på borden och stämningen var på topp. Alla som inte var där missade verkligen något.

Tyvärr måste vi berätta att det blev jidder i dörren när vår webbredaktör skulle in. Vakten ville inte släppa in honom med blåa Adidas-byxor på sig. Vi skriver tyvärr därför att Brillo ska föreställa en trendkänslig restaurang. Då bör man också få komma in om man bär moderiktiga kläder. Vår webbredaktör lyckades prata sig in ändå. Det gör han alltid. Men tänk om det här hade drabbat en lika snyggt klädd person som var sämre på att prata för sig? Vi vill knappt låta tankarna vandra i de banorna. Skärpning Brillo.

0 Kommentera

Avlyssnat

Under torsdagen kapades Seinabo Seys verifierade instagramkonto med cirka 70 000 följare, och bilderna ersattes med selfies på en mjukvaruutvecklare vid namn Yunus. Enligt artisten själv ska hon emellertid ha fått kontakt med supporten nu och blivit lovad att få tillbaka såväl konto som bilder.

Om du läser det här innan lunch den 29 maj har du fortfarande möjlighet att äta Stockholms sjukaste lunch. Vi på Nöjesguiden scannat stans samtliga lunchmenyer och kommit fram till att Agaton i Gamla Stan tar priset. Kockarna verkar ha tappat konceptet helt och hållet. Idag serverar de nämligen "Grillmix tallrik med entrecote, chorizo, rödvinssås, tryffelbearnaise och klyftpotatis". Vi har kollat med en juridisk expert och ministraffet för att servera den här rätten är tre månader med fotboja.

På torsdagkvällen träffade en medlem ur Nöjesguidens redaktion Joel Ighe på tunnelbanan. Joel var på väg till hiphopgruppen Hov1:s releasefest på Trädgården. När redaktionsmedlemmen bad Joel Ighe spela upp Hov1:s då fortfarande osläppta skiva biföll Joel önskningen glatt. Väldigt kort efter att Joel gått av och de skiljts åt skickade Joel ett sms till redaktionsmedlemmen:

"Tjuvlyssnat (sic) NG:

Joel Ighe sprang runt märkbart berusad på gröna linjens tunnelbana och spelade Hov1s osläppta låtar för random resenärer
".

Han hade alltså författat en Avlyssnat om sig själv som han ville få publicerad. Vilket jävla psykfall han är ändå, Joel Ighe. En svårlöst gåta för mentalvården.

När Nöjesguidens redaktion åkte hem från Åre Sessions hamnade vi på samma tåg som Timbuktu. I Kilafors brakade maskineriet samman och samtliga passagerare tvingades kliva av. Men den skånske rapparen verkade ta haveriet med jämnmod. "Det löser saj", sa han enligt uppgift.