Kristofer Andersson skymtad på Avenyn

Vi mötte Lassie! Nej, inte Lassie Kronér. Vi kunde knappt tro våra ögon när vi såg Kristofer Andersson komma gående på Avenyn mitt på blanka dagen. Lever han något slags dubbelliv där han åker ner till Göteborg och går på "Mello" i smyg? Till hans försvar ska sägas att Joel Alme spelade på Pustervik i helgen, men när man tänker på det är det ju den perfekta täckmanteln.

0 Kommentera

Avlyssnat

Enligt flera lokalmedier har kocken Magnus Nilsson (Fäviken) köpt Pensionat Hjorten i Båstad. Ambitionen tycks vara att öppna inför säsongen 2025. 

 SR-podden Fas 3 tappade två av tre programledare efter bara ett avsnitt när den lanserades i höstas. Nu gör den comeback med två nya. Det blir Mallin Collin och Fredrik Boltes som ersätter Moa Wallin och Christoffer Nyqvist. Kvar är Olle Palmlöf.

Den kände göteborgskocken Pietro Fioriniello har gått bort efter att ha blivit påkörd av en spårvagn. Fioriniello drev restaurangen La Cucina Italiana och medverkade även i SVT-programmet Första dejten. Pietro Fioriniello blev 60 år gammal.

Den frispråkige bagaren Sébastien Boudet har blivit blockad av stjärnkocken Björn Frantzén efter en diskussion om Dubai. Bråket började med en bild från en golfbana i samma land, och Boudet kritiserar nu istället Frantzén öppet i en instagrampost. Frantzén svarar med en story där han konstaterar att "Om man betalar svarta löner så bör man hålla sig lite lugn som rättspolis i sociala medier".