Klubbprofil kritiserar Johan och Martin-Johan för hur han sköter sin tax

I dag gick en klubbprofil i Stockholm till attack mot Johan Persson, mest känd för att ha suttit i Etiopiskt fängelse med Martin Schibbye och för att han överanvänder ordet "liksom". Klubbprofilen vänder sig emot hur Johan sköter sin tax och uppmanar de som springer på Johan att "informera honom om att MAN BÄR SIN TAX I TRAPPOR, speciellt om det är en dvärg- eller kanintax". Bakläxa till Etiopiensvensken.

0 Kommentera

Avlyssnat

Under första halvan av mars månad öppnar göteborgskrogen Ölstugan Tullen i Stockholm, och närmare bestämt Hornstull. Tullen kommer att ligga på Hornsgatan 143.

Enligt uppgifter till Nöjesguiden fick polisen stänga ner den inoficiella efterfest till Grammisgalan, som arrangerades av en PR-byrå i Stockholm igårkväll. Rock'n'roll! 

Klassikern Edsbacka Wärdshus återuppstår som krog i början av 2018. Krogen som öppnade redan 1626 lade ner krogverksamheten för två år sedan för att då bara fungera som festvåning, men nu är det alltså dags igen.

Norrtullskrogen Derelict har lagts ut till försäljning. Enligt den ansvarige mäklaren beror försäljningen på interna problem ägarna emellan, skriver Allt om Stockholm.