Klubbprofil kritiserar Johan och Martin-Johan för hur han sköter sin tax

I dag gick en klubbprofil i Stockholm till attack mot Johan Persson, mest känd för att ha suttit i Etiopiskt fängelse med Martin Schibbye och för att han överanvänder ordet "liksom". Klubbprofilen vänder sig emot hur Johan sköter sin tax och uppmanar de som springer på Johan att "informera honom om att MAN BÄR SIN TAX I TRAPPOR, speciellt om det är en dvärg- eller kanintax". Bakläxa till Etiopiensvensken.

0 Kommentera

Avlyssnat

Det snackas om att Schibsted har infört rökförbud på balkongerna och entrén i "Sveriges mest besökta hus". Först fimpar de Politism, och nu detta? Som en reaktion på förbudet inför vi nu inomhusrökning varje fredag på Nöjesguiden, Smokers Welcome!

En av Sveriges mest legendariska snowboardåkare klippte nyligen backspegeln på en taxibil utanför Nöjesguidens Stockholmskontor på Skeppsbron. Det blev knas.

Den tidigare Riche- och Teatergrillenprofilen Anders Timell är på väg tillbaka in i restaurangbranschen. Detta bekräftade han för Nöjesbladet under ett bilevent under torsdagskvällen. Timell avslutade samarbetet med krogarna i höstas, och meddelade i samma veva även att han lämnar Mix Megapol efter pappaledigheten. Exakt hur hans blivande roll kommer se ut, och var han ska börja, är han emellertid förtegen om.

På tisdagen drog två män i kostym och en kvinna i klänning uppmärksamheten till sig när de gjorde entré på Taco Bar på Västerlånggatan. "Vi har bokat bord!" sa de nämligen i kassan. Vad vet de som vi inte vet?

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla