Klubbprofil kritiserar Johan och Martin-Johan för hur han sköter sin tax

I dag gick en klubbprofil i Stockholm till attack mot Johan Persson, mest känd för att ha suttit i Etiopiskt fängelse med Martin Schibbye och för att han överanvänder ordet "liksom". Klubbprofilen vänder sig emot hur Johan sköter sin tax och uppmanar de som springer på Johan att "informera honom om att MAN BÄR SIN TAX I TRAPPOR, speciellt om det är en dvärg- eller kanintax". Bakläxa till Etiopiensvensken.

0 Kommentera

Avlyssnat

Det ryktas att en vakt med näsa för entreprenörskap har startat sin egna lilla verksamhet på toaletten på en klubb i Stockholm. Om någon beter sig misstänkt på dass erbjuder han nämligen vederbörande att swisha honom 500 kronor istället för att ringa polisen.

Nu på fredag den 15 juni öppnar baren formerly known as Swedish Brewing (formerly known as Radio Skanstull) i ny regi. Det är gänget bakom Tong som ligger bakom satsningen, som kommer att ha öppet till 03 åtminstone fredag och lördag.

Nittiotalsstjärnan Dr Bombay firar 20 år som artist (?!) i år. Detta verkar firas med en rejäl satsning på sociala medier, då doktorn snart addat varenda klubbprofil i Stockholm på Instagram. 

Vi såg popartisten Andreas Johnson vid Globenområdet i samband med Hammarbymatchen. Han sålde lotter.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla