Johannes Bah Kuhnke ser guldbron monteras

När detta skrivs, klockan 09.15 fredagen den 20 mars, pågår monteringen av guldbron. Skådespelaren Johannes Bah Kuhnke är en av de som samlats för att se byggarbetarna lyfta bron på plats. Om det inte är någon som är väldigt lik Johannes Bah Kuhnke. Jag som skriver detta hade lite bråttom när jag gick förbi, så jag kan liksom inte ta gift på att det var han. Men jag tror verkligen att det var det. 

Hursom, om du läser detta kort efter publicering har du fortfarande chansen att rusa ner till Slussen och få en bild med eller en autograf av Johannes Bah Kuhnke. Eller någon som är väldigt lik Johannes Bah Kuhnke, vilket det nu är.

0 Kommentera

Avlyssnat

PH-Adam har brutit sin vänstra hand. Detta meddelar Linard själv via Instagram med en bild där man tydligt kan se gipset. Bildens caption är ordvitsen "got used, left broke". 

Under hösten kommer GP Kultur att satsa extra på att bevaka den växande grupp kända som kallas “Influencers”. Japp, hela den meningen var ordagrant saxad ur en platsannons 2020.

Det har enligt säkra källor till redaktionen framkommit att det inte bor några riktiga möss i de omtalade mushus som har uppförts i södra Sverige. Så mycket för våra skattepengar alltså. 

Efter fyra dagar med båtliv och fest fick nattklubbsprofilen Joel Ighe nog och unnade sig således ett B12-dropp. Som bonus fick han vid samma besök även en spruta i röven. Exakt vad sprutan innehöll framgår ej av den instastory som återberättar händelseförloppet men Ighe ska tydligen efter ingreppet må klart bättre. 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla