Hugo Rehnberg drabbad av corona

På Instagram berättar den kände krönikören Hugo Rehnberg att han blivit sjuk i corona. "Seriöst. Vilken idiot får covid NU? Efter att ha klarat sig i snart två år", skriver han på sin story. Det undrar vi också. Är han en endosare, eller vad är det frågan om? Men allt är inte bara elände för Hugo Rehnberg. I nästa story visar han upp ett bud från Louis Vuitton som pr-byrån Patriksson skickat till honom. Get well soon.

0 Kommentera

Avlyssnat

För tillfället är det bara Brita Zackari som är kvarvarande programledare i buren, då såväl Oscar Zia som Anis Don Demina har tvingats lämna på grund av sjukdom. Förstärkning väntar emellertid i form av Linnea Hendriksson som ansluter inom kort.

Den som lyssnade på gårdagens sändningar av Musikhjälpen kunde höra hur en av de tre programledarna blev hesare och hesare. Nu står det klart att Oscar Zia lämnar Musikhjälpen för att testas för covid. De andra programledarna Brita Zackari och Anis Don Demina håller tills vidare fortet. 

Sveriges största artist handlade rejält med ägg på Ica Aptiten vid Mariatorget under onsdagseftermiddagen. Kanske ska han unna sig en omelett inför konserten på Avicii Arena ikväll

Viktor Frisk firade första advent genom att lägga ut en bild på sin adventsljusstake. Det anmärkningsvärda var att han tänt stakens samtliga fyra ljus. Är han nihilist eller bara skojfrisk? Ingen vet.