Far & Son polisanmälda av ryska staten

Frej Larsson och Simon Gärdenfors, även kända som Far & Son, har återigen blivit polisanmälda. Denna gång för att ha återskapat gayklubben The Blue Oyster, känd från filmerna om Polisskolan. Tilltaget gjordes på Putin-ägd mark på Åland och har nu alltså polisanmälts av ryska staten. 

Senast Far & Son polisanmäldes var när de stormade en lägenhetsvisning på Östermalm

Avlyssnat

 SR-podden Fas 3 tappade två av tre programledare efter bara ett avsnitt när den lanserades i höstas. Nu gör den comeback med två nya. Det blir Mallin Collin och Fredrik Boltes som ersätter Moa Wallin och Christoffer Nyqvist. Kvar är Olle Palmlöf.

Den kände göteborgskocken Pietro Fioriniello har gått bort efter att ha blivit påkörd av en spårvagn. Fioriniello drev restaurangen La Cucina Italiana och medverkade även i SVT-programmet Första dejten. Pietro Fioriniello blev 60 år gammal.

Den frispråkige bagaren Sébastien Boudet har blivit blockad av stjärnkocken Björn Frantzén efter en diskussion om Dubai. Bråket började med en bild från en golfbana i samma land, och Boudet kritiserar nu istället Frantzén öppet i en instagrampost. Frantzén svarar med en story där han konstaterar att "Om man betalar svarta löner så bör man hålla sig lite lugn som rättspolis i sociala medier".

Ullevi har inga inbokade konserter inför nästa år. Detta att jämföra med hur de senaste åren har sett ut med akter som Coldplay, Metallica, Springsteen och Håkan.