Exile on Wollmar Yxkullsgatan

I sin iver att göra Håkan Hellström till influencer råkade hans nya skivbolag spoila hela setlisten till turnépremiären på Razzmatazz i Barcelona. På Håkans Instagram publicerades ett klipp (som nu klippts om) från hans repokal där en whiteboardtavla med låtlistan gick att skymta. Till fansens förmodade förtjusning innehöll listan Exile on Wollmar Yxkullsgatan, som handlar om hur Håkan Hellström vantrivdes under åren han bodde i Stockholm. Den har aldrig tidigare framförts live. Cocaine natt train!

0 Kommentera

Avlyssnat

 SR-podden Fas 3 tappade två av tre programledare efter bara ett avsnitt när den lanserades i höstas. Nu gör den comeback med två nya. Det blir Mallin Collin och Fredrik Boltes som ersätter Moa Wallin och Christoffer Nyqvist. Kvar är Olle Palmlöf.

Den kände göteborgskocken Pietro Fioriniello har gått bort efter att ha blivit påkörd av en spårvagn. Fioriniello drev restaurangen La Cucina Italiana och medverkade även i SVT-programmet Första dejten. Pietro Fioriniello blev 60 år gammal.

Den frispråkige bagaren Sébastien Boudet har blivit blockad av stjärnkocken Björn Frantzén efter en diskussion om Dubai. Bråket började med en bild från en golfbana i samma land, och Boudet kritiserar nu istället Frantzén öppet i en instagrampost. Frantzén svarar med en story där han konstaterar att "Om man betalar svarta löner så bör man hålla sig lite lugn som rättspolis i sociala medier".

Ullevi har inga inbokade konserter inför nästa år. Detta att jämföra med hur de senaste åren har sett ut med akter som Coldplay, Metallica, Springsteen och Håkan.