Egen buss luktar svavel

En känd nattklubbschef – vi kan kalla honom Joel Ägge – skjutsade nyligen ett stort gäng festprissar mellan Stockholm och Göteborg, föga medveten om att bussen läckte svavel. Begreppet "osa" fick en således helt ny innebörd för deltagarna.

0 Kommentera

Avlyssnat

Förra våren uppmanade Morrissey sina fans att rösta på det högerextrema partiet For Britain. I samband med det meddelade Peter Birro, som älskat Morrissey i tre decennier, att han inte längre vill kännas vid sin idol. Men på tisdagen gillade Peter Birro en tweet från ett Morrisseynyhetskonto. Gammal kärlek rostar kanske aldrig.

Fy fan i helvete alltså. Dogge Doggelito friade till sin flickvän i veckan. Men hon sa nej. Nu försöker han kränga ringarna på Facebook. "Hon sa NEJ, så vigselringar till SALU", skriver han i ett inlägg med bild på ringarna.

Hamburgerkedjan Bastard Burgers har lagt ut en bild på Fricky tillsammans med en av deras anställda. Men Fricky verkar inte nöjd med att bilden används på deras Instagramkonto.

"Dom kunde väl åtminstone bjudit på kaffet om ni ska göra reklam av det", skriver Fricky i kommentarsfältet.

Den anställde svarar i sin tur att han inte tog betalt för kaffet. Vem ska vi tro på, tro på tro på när, tro på när allt är såhär?

Vi såg Mårten Andersson på Spy Bar klockan 02.00 natten mellan torsdag och fredag. Mårten Andersson är 44 år.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla