Egen buss luktar svavel

En känd nattklubbschef – vi kan kalla honom Joel Ägge – skjutsade nyligen ett stort gäng festprissar mellan Stockholm och Göteborg, föga medveten om att bussen läckte svavel. Begreppet "osa" fick en således helt ny innebörd för deltagarna.

0 Kommentera

Avlyssnat

På onsdagkvällen gjorde Markus Krunegård inte en, utan två intima spelningar på Kafé 44 i Stockholm. Den första spelningen började en timme före utsatt tid och sedan gjorde han en extraspelning för de som inte lyckades knipa en plats till den första. I publikhavet kunde man skymta Mona Sahlin, som dansade och sjöng med och verkade vara på ett strålande humör.

Whyred väljer att sparka medgrundaren och chefsdesignern Roland Hjort efter att han jobbat med varumärket sedan starten för 20 år sedan. 
– Namnet Whyred har sitt ursprung i min morfar X:ets konstnärsskap. Med mig försvinner den kopplingen till företaget. Klädmärket som varit mitt liv i två decennier förlorar med mig rätten att använda mitt namn och mitt renommé, skriver designern själv som en kommentar på sin facebooksida.

Efter gårdagens uppgifter om att två dvärgar hetsats att fäktas med kniv på Charlie Lindströms 30 årsfest fick Charlie ett sms från sin mamma där hon undrade om det var på allvar. Charlie ska då ha försökt lugna sin gamla mamma med att artikeln var ett skämt. Men det var den ju inte. Vi vet alla vad som hände. Sluta ljuga för din mamma, Charlie.

I helgen firade nattklubbsprofilen Charlie Lindström sin 30-årsdag med en av de spektakuläraste festerna vi någonsin sett. Festen hölls på ett slott och samtliga gäster var utklädda för att likna ett kungligt hov från 1700-talet. Charlie själv bar lång röd mantel och kom ridande till festen på en häst. Enligt obekräftade uppgifter avbröts middagen av att två tjänare kom in med varsin säck av juteväv. Ur säckarna hällde de två dvärgar, som tvingades slåss mot varandra med kniv.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla