Edsbacka Wärdshus blir krog igen

Klassikern Edsbacka Wärdshus återuppstår som krog i början av 2018. Krogen som öppnade redan 1626 lade ner krogverksamheten för två år sedan för att då bara fungera som festvåning, men nu är det alltså dags igen.

0 Kommentera

Avlyssnat

På tisdagen drog två män i kostym och en kvinna i klänning uppmärksamheten till sig när de gjorde entré på Taco Bar på Västerlånggatan. "Vi har bokat bord!" sa de nämligen i kassan. Vad vet de som vi inte vet?

Erik Videgård, mannen som tog sichuanköket till Stockholm, öppnar ny restaurang inom kort och söker just nu personal till denna. Mer info följer inom kort.

Det ryktas att en vakt med näsa för entreprenörskap har startat sin egna lilla verksamhet på toaletten på en klubb i Stockholm. Om någon beter sig misstänkt på dass erbjuder han nämligen vederbörande att swisha honom 500 kronor istället för att ringa polisen.

Nu på fredag den 15 juni öppnar baren formerly known as Swedish Brewing (formerly known as Radio Skanstull) i ny regi. Det är gänget bakom Tong som ligger bakom satsningen, som kommer att ha öppet till 03 åtminstone fredag och lördag.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla