Dvärgslagsmål på Charlies 30-årsfest

I helgen firade nattklubbsprofilen Charlie Lindström sin 30-årsdag med en av de spektakuläraste festerna vi någonsin sett. Festen hölls på ett slott och samtliga gäster var utklädda för att likna ett kungligt hov från 1700-talet. Charlie själv bar lång röd mantel och kom ridande till festen på en häst. Enligt obekräftade uppgifter avbröts middagen av att två tjänare kom in med varsin säck av juteväv. Ur säckarna hällde de två dvärgar, som tvingades slåss mot varandra med kniv.

Avlyssnat

Kändiskocken Christian "Sillen" Hellberg har sagt adjö till Stureplansgruppen efter cirka tusen år, och arbetar nu inom koncernen bakom Mr French. På sin nya arbetsplats kommer han både förädla de befintliga krogarna, men inte minst jobba med koncernens nyetableringar.

Efter att en av tidningens medarbetare gjort en Linda Lindorff under Tidskriftsgalan och stormat ut, meddelar nu Fokus att de lämnar Sveriges Tidskrifter. Anledningen är att de anser att organisationen har visat sig vara alltför inriktad på att premiera kundtidningar och GDPR-artiklar.

På fredagen såg vi ingen mindre än Sigrid Bergåkra göra entré på restaurangen Agaton i Gamla Stan. Med sig hade hon en rejäl man i rutig skjorta, jeans och dunväst. Kanske har Sigrid, som enligt kvällstidningarna blev singel i maj, hittat kärleken igen? Låt oss hoppas det.

Södra Latin, vad är det vi hör om vallmo-vener? Ta det lugnt pojkar, ni är bara halvvägs ner.