Dvärgslagsmål på Charlies 30-årsfest

I helgen firade nattklubbsprofilen Charlie Lindström sin 30-årsdag med en av de spektakuläraste festerna vi någonsin sett. Festen hölls på ett slott och samtliga gäster var utklädda för att likna ett kungligt hov från 1700-talet. Charlie själv bar lång röd mantel och kom ridande till festen på en häst. Enligt obekräftade uppgifter avbröts middagen av att två tjänare kom in med varsin säck av juteväv. Ur säckarna hällde de två dvärgar, som tvingades slåss mot varandra med kniv.

Avlyssnat

Nittiotalskomikern Peter Wahlbeck fick nyligen en post borttagen i den populära facebookgruppen Braggipedia, då han enligt admin postat helt utanför kontexten. Inlägget i fråga var en satirbild föreställande dansbandet Löfvens, med Sveriges statsminister som frontman. Den hade alltså inget med skryt att göra utan uppfattades istället som politisk, vilket inte landade väl.

På tisdagkvällen skymtade vi Daniel Suhonen på Wollmars. Vi lekte med tanken på att beställa över en dräpar'n till hans bord, men bestämde oss till slut för att hålla oss för goda för det.

Adam Lundgren, vad är det vi hör om dikvävemonoxid-lungor? Rykten gör gällande att tjejtjusaren från Göteborg sög i sig lustgas till ett värde som överstiger 1000 kronor på en fest i helgen. Om det är sant att ett gott skratt förlänger livet kan Adam räkna med att bli gammal.

I morgonrusningen på fredagen fick vi syn på popsångaren Andreas Johnson iklädd ett par shorts som slutade vid smalbenets mitt. Den sportiga orangea jackan han bar indikerade i och för sig att han var på väg att ägna sig åt någon form av idrott, men stilpoliserna på Nöjesguiden vill ändå leta meddela att det inte finns några ursäkter för att bära den typen av byxor.