Dr Bombay addar loss

Nittiotalsstjärnan Dr Bombay firar 20 år som artist (?!) i år. Detta verkar firas med en rejäl satsning på sociala medier, då doktorn snart addat varenda klubbprofil i Stockholm på Instagram. 

0 Kommentera

Avlyssnat

En av Sveriges mest legendariska snowboardåkare klippte nyligen backspegeln på en taxibil utanför Nöjesguidens Stockholmskontor på Skeppsbron. Det blev knas.

Den tidigare Riche- och Teatergrillenprofilen Anders Timell är på väg tillbaka in i restaurangbranschen. Detta bekräftade han för Nöjesbladet under ett bilevent under torsdagskvällen. Timell avslutade samarbetet med krogarna i höstas, och meddelade i samma veva även att han lämnar Mix Megapol efter pappaledigheten. Exakt hur hans blivande roll kommer se ut, och var han ska börja, är han emellertid förtegen om.

På tisdagen drog två män i kostym och en kvinna i klänning uppmärksamheten till sig när de gjorde entré på Taco Bar på Västerlånggatan. "Vi har bokat bord!" sa de nämligen i kassan. Vad vet de som vi inte vet?

Erik Videgård, mannen som tog sichuanköket till Stockholm, öppnar ny restaurang inom kort och söker just nu personal till denna. Mer info följer inom kort.