Coop Medis säljer sjuka chokladbollar

Först trodde vi att Coop Medis hade gjort det som en "kul grej" när de lanserade enkilos chokladbollar, men efter en närmare titt verkar de ha gått totalt bananas. De har nämligen inte bara tagit in en utan blåst på rejält och laddat upp rejält. 

Vi har just nu en utsänd i butiken och återkommer med en rapport kring försäljningsstatus, samt vilka som eventuellt köper den sjuka chokladbollen.

0 Kommentera

Avlyssnat

Det ryktas om att två av Stureplans mer välkända etablissemang har gått under klubban den senaste tiden, en krog och en nattklubbsverksamhet. Vi utlovar givetvis en uppdatering så snart det finns mer information om detta.

Koncernen bakom Riche, Sturehof och Taverna Brillo öppnar inom kort ytterligare en restaurang. Den nya krogen Emmer kommer att ligga i Ulriksdals Värdshus och ha öppet för lunch och middag. En rekryteringsprocess för personal till restaurangen är inledd.  

Efter en långdragen tvist med tillståndsenheten har bröderna Andreas och Mattias Jakob tvingats klappa igen sina Stockholmsetableringar på Kungsholmen och i Hornstull. Även den planerade etableringen på Sveavägen läggs i malpåse. Göteborgskrogarna kommer emellertid att hålla öppet som vanligt. 

En av alla dessa guider till Stockholms restauranger råkade under helgen i luven på en södermalmskrog. Bråket utspelade sig inför öppen ridå på Instagram stories, och gällde förfrågan om en bjudmiddag. Samtliga stories är dessvärre nere nu, men vi ser fram emot en uppföljning.