Coop Medis säljer sjuka chokladbollar

Först trodde vi att Coop Medis hade gjort det som en "kul grej" när de lanserade enkilos chokladbollar, men efter en närmare titt verkar de ha gått totalt bananas. De har nämligen inte bara tagit in en utan blåst på rejält och laddat upp rejält. 

Vi har just nu en utsänd i butiken och återkommer med en rapport kring försäljningsstatus, samt vilka som eventuellt köper den sjuka chokladbollen.

0 Kommentera

Avlyssnat

Ena dagen röstas han fram som vinnare i partiledardebatten, den andra äter han nudlar på en lunchkrog i Gamla Stan. Idag var en sån dag, och Jonas Sjöstedt blev så tagen av smakbomben att han glömde sin väska under bordet. Nöjesguidens utsände tipsade emellertid personalen som lyckades springa ifatt partiledaren. 

Det har kommit till vår kännedom att om du bokat bord på Mr French och av någon anledning befinner dig på Strandbryggan så kör personalen dig till Mr French med båt. 

Det ryktas om att två av Stureplans mer välkända etablissemang har gått under klubban den senaste tiden, en krog och en nattklubbsverksamhet. Vi utlovar givetvis en uppdatering så snart det finns mer information om detta.

Koncernen bakom Riche, Sturehof och Taverna Brillo öppnar inom kort ytterligare en restaurang. Den nya krogen Emmer kommer att ligga i Ulriksdals Värdshus och ha öppet för lunch och middag. En rekryteringsprocess för personal till restaurangen är inledd.  

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla