Bröd & Salt har fortfararande krutonger istället för bacon i caesarsalladen

För några månader sedan slutade Bröd & Salt med bacon i caesarsalladen. De ersatte grisköttet med krutonger, vilket var ett märkligt beslut eftersom det inte finns någon som tycker att det är gott med krutonger. Dessutom äter man caesarsallad för att man vill åt kombinationen av kyckling och bacon. Tar man bort någon av de två ingredienserna försvinner hela syftet med att äta caesarsallad.

Därför tänkte vi att det var en tillfällig lösning. Baconet kanske var slut just den dagen, eller så. Men nej. Bröd & Salt har fortsatt servera caesarsallad utan bacon. Därför har vi slutat gå till Bröd & Salt. Fram till igår, när vi kikade in för att se om baconet var tillbaka i caesarsalladen. Det var det inte. Vår bojkott fortsätter.

Avlyssnat

Tidigare i veckan meddelades att kedjan bakom 4Sound går i konkurs. Idag började utförsäljningen och kön till butiken på Södermalm ringlar runt hela kvarteret. 

Detta trots att presentkorten enligt uppgift slutade gälla den 10 oktober.

Söderkrogen La Colline byter ägare och är därför tillfälligt stängd. När krogen, som öppnade för två år sedan på Götgatsbacken, slår upp portarna igen är i skrivande stund oklart. Enligt uppgifter till Nöjesguiden består ägarbytet av att en av delägarna köpt ut de andra ur restaurangen.

Göteborgsbryggeriet Stigbergets öppnar inom kort bar i Stockholm. Platsen är Papagallos gamla lokaler på Götgatan 5, och öppningen blir någon gång i början av 2020. 

Häromdagen haffades en av Nöjesguidens medarbetare då hen körde en hyrd elsparkcykel mot rött. Böteslappen landade på 800 kronor. Nya tuffa Sverige.