Avicii är död

Tim Bergling, känd som Avicii, är död. Han blev 28 år gammal. Detta skriver DN efter ett uttalande från artistens PR-ansvarige.

0 Kommentera

Avlyssnat

Vid lunchtid på måndagen såg vi teatergeniet Thorsten Flinck på den populära restaurangen McDonalds Slussen. För den som vill provsitta Thorstens plats i framtiden kan vi meddela att han satt vid bordet mitt emot ketchupen.

När en programledare gjorde reklam för sin nya show såg vi någonting som det antagligen inte var meningen att vi skulle se. Det kommer att bli svårt att förtränga meningen "Stepson massages mom after workout".

Enligt obekräftade uppgifter från personerna bakom Instagramkontot snallchatten blev Daniel Hallberg igenkänd på Hornstulls marknad i helgen. Grattis Daniel!

Apropå Daniel Hallberg sägs det att när han utsågs till Sveriges bäst klädda man av tidningen Café bedömdes han vara för okänd för att vara på omslaget utanför Stockholm. Därför fick fotbollsspelaren Emil Forsberg pryda omslaget i resten av landet.

Den prisbelönta bartendern Charlotte Halzius går in som övergripande baransvarig på Mr French, F12 samt Strandbryggan. Till en början kommer hon främst att tillbringa sin tid på Mr French. 2017 vann Charlotte den internationella finalen i Diplomático World Tournament som gick av stapeln på Savoy i London, och hon har senast jobbat bland annat på restaurang Tak.