Årets Paradise Hotel-deltagare är kortare än någonsin

Nöjesguiden var på plats när TV3 presenterade årets Paradise Hotel-deltagare på måndagsförmiddagen. Med hjälp av vårt osvikliga ögonmått kunde vi snabbt räkna ut att medellängden på årets deltagare är 165 centimeter. Vi har inte tillgång till någon statistik, men vi har stark anledning att tro att det är det kortaste startfältet någonsin. Ett tag trodde vi till och med att vi hade tagit fel dörr och hamnat på fyrans presentation av de nya dvärgarna i Fångarna på fortet.

Avlyssnat

Efter att en av tidningens medarbetare gjort en Linda Lindorff under Tidskriftsgalan och stormat ut, meddelar nu Fokus att de lämnar Sveriges Tidskrifter. Anledningen är att de anser att organisationen har visat sig vara alltför inriktad på att premiera kundtidningar och GDPR-artiklar.

På fredagen såg vi ingen mindre än Sigrid Bergåkra göra entré på restaurangen Agaton i Gamla Stan. Med sig hade hon en rejäl man i rutig skjorta, jeans och dunväst. Kanske har Sigrid, som enligt kvällstidningarna blev singel i maj, hittat kärleken igen? Låt oss hoppas det.

Södra Latin, vad är det vi hör om vallmo-vener? Ta det lugnt pojkar, ni är bara halvvägs ner.

På onsdagkvällen gjorde Markus Krunegård inte en, utan två intima spelningar på Kafé 44 i Stockholm. Den första spelningen började en timme före utsatt tid och sedan gjorde han en extraspelning för de som inte lyckades knipa en plats till den första. I publikhavet kunde man skymta Mona Sahlin, som dansade och sjöng med och verkade vara på ett strålande humör.