Allt om Stockholm slutar kalla sina nyhetsbrev för helgpepp

Idag mottog redaktionen ett nyhetsbrev från sajten Allt om Stockholm. Det låter inte som något konstigt i sig, men noterbart just denna gång var att AOS-redaktionen tycks ha övergett ordet "Helgpepp" som präglat ämnesraden de senaste åren. Hoppas allt är bra med dem. 

Avlyssnat

Det har kommit till vår kännedom att om du bokat bord på Mr French och av någon anledning befinner dig på Strandbryggan så kör personalen dig till Mr French med båt. 

Det ryktas om att två av Stureplans mer välkända etablissemang har gått under klubban den senaste tiden, en krog och en nattklubbsverksamhet. Vi utlovar givetvis en uppdatering så snart det finns mer information om detta.

Koncernen bakom Riche, Sturehof och Taverna Brillo öppnar inom kort ytterligare en restaurang. Den nya krogen Emmer kommer att ligga i Ulriksdals Värdshus och ha öppet för lunch och middag. En rekryteringsprocess för personal till restaurangen är inledd.  

Efter en långdragen tvist med tillståndsenheten har bröderna Andreas och Mattias Jakob tvingats klappa igen sina Stockholmsetableringar på Kungsholmen och i Hornstull. Även den planerade etableringen på Sveavägen läggs i malpåse. Göteborgskrogarna kommer emellertid att hålla öppet som vanligt.